Ezt a 3 ételt készítsd el a férjednek/feleségednek, ha be akarsz vágódni nála

Régi mondás, hogy a férfiakhoz a gyomrukon át vezet az út, de a hölgyeket is le lehet nyűgözni néhány különleges fogással. Szerintünk ezt a hármat mindkét nem imádni fogja.

1. Kedvenc magyaros ételünk, a csirkepaprikás

Hiába ismerünk egyre több fogást a főzőműsorokon és a receptoldalakon keresztül, azért a magyarokat még mindig egy jól elkészített csirkepaprikással lehet levenni a lábáról. Legyen szó hölgyekről, vagy urakról, ezzel az étellel be lehet vágódni. Dobd fel egy kis hegyes csípős paprikával, ha fokozni szeretnéd a romantikát:

2. Az ázsiai ízek kedvelőinek: PHO

Az ázsiai ételek fűszerességük miatt tökéletes vágyfokozók. A legtöbb keleties fogásban van például chili, ami endorfint, azaz boldogsághormont szabadít fel a szervezetben. A mértéktartás fontos, de egy kis chilivel újra fellángolhat bennetek a szerelem. Egy kiadós pho levest ajánlunk, ami az éhségeteket csillapítja:

Phở bò

Ennek a levesnek már igazi kultusza van, nemcsak a nagyvilágban, már itthon is. Sikerének titka talán, hogy elképesztően tartalmas és némileg felidézi bennünk a megszokott húsleves ...

3. Fűszerekkel a forró éjszakákért

Ha mindketten csodás érzéki élményekre vágytok, akkor készítsetek desszertet fahéjjal, szerecsendióval és kardamommal. Nekünk ez az egyik kedvencünk:

Ezeket olvastad már?

3 fűszer a forró éjszakáért

Szeretnéd felforrósítani a hálószobai hangulatot? Fűszerezd a vacsorát egy kis kardamommal, fahéjjal vagy szerecsendióval, és csodás érzéki élmények várnak majd rád!

admin

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...