Ezentúl máshogy mekizhetünk Magyarországon - nagy dobásra készül a McDonald’s

Magyarországi történetének legnagyobb beruházását viszi véghez az amerikai gyorsétterem-lánc, amelynek legfontosabb fejlesztése az önkiszolgáló kioszkok bevezetése lesz.

Ezek a digitális önkiszolgáló rendelőfelületek az elképzelések szerint nem csak megkönnyítik, de élvezetesebbé is teszik majd a mekizés élményét.

A kioszkok lényege, hogy a vásárlók

  • egyszerűen áttekinthetik a kínálatot és választhatnak a menükből,
  • de akár saját összeállítású szendvicset is tervezhetnek,
  • kiválaszthatják, hogy az ételt elvitelre kérik, vagy az étteremben fogyasztják el,
  • valamint készpénz és bankkártya mellett mobiltelefonon, vagy interneten keresztül is fizethetnek.

A „Jövő Élménye” névre keresztelt fejlesztést 5 üzletben tervezik bevezetni az év végéig, amellyel a cég szerint „új fejezet kezdődik a márka hazai történetében”. A McDonald’s jelenleg 89 éttermet üzemeltet Magyarországon, melyeket évente átlagosan 80 millióan látogatnak.

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...