Ezekkel ez új ízesítésű Oreókkal túl messzire mentek

Tejbe mártva biztosan jó lehet egy csípős csirkeszárny ízű keksz. Ki vágyik ilyen ízorgiára?

Két új ízesítésű Oreót is piacra dobtak, amivel most talán kicsit túl messzire mentek. A töltelék színéből ítélve először azt gondolnánk, hogy narancs és matcha ízesítésű krém bújik meg a két keksz között, de nem így van.

Az új töltelék wasabis és csípős csirkeszárnyízű. Igen, jól látjátok! Édesen sós ízélményt akartak nyújtani, és ezt sikerült összehozni. A terméket csak Kínában lehet kapni, amivel azt gondoljuk, hogy az egész világ jól járt.

Aki valamilyen úton-módon találkozna a termékekkel, annak ajánljuk, hogy mártsa tejbe a kekszet, mert azzal enyhítheti csípősségérzetet.

Ezeket olvastad már?

via DesignTaxi

Legújabb receptek

Rántott gomba

A rántott gomba egy nagyszerű fogás, amit pillanatok alatt össze lehet dobni. Kívül ropogós, belül csodálatosan lédús. Tartármártással és rizi-bizivel tálalva egy örök klasszikus.

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

8 tökéletesen fűszeres magyaros főétel a nemzeti ünnepre

Mi is egy igazi, autentikus, magyaros főétel ismérve? Hogy általában fűszeres, hagymás-borsos-paprikás, legtöbbször piros színvilágú, laktató és húsos. Ja, és jár hozzá kinek-kinek a kedvenc körete: a párolt rizs, hagymás krumpli, nokedli, tarhonya vagy főtt tészta. És a savanyúság! Nemzeti ünnepekre pedig különösen ajánljuk őket.

Nosalty

További cikkek

8 tökéletesen fűszeres magyaros főétel a nemzeti ünnepre

Mi is egy igazi, autentikus, magyaros főétel ismérve? Hogy általában fűszeres, hagymás-borsos-paprikás, legtöbbször piros színvilágú, laktató és húsos. Ja, és jár hozzá kinek-kinek a kedvenc körete: a párolt rizs, hagymás krumpli, nokedli, tarhonya vagy főtt tészta. És a savanyúság! Nemzeti ünnepekre pedig különösen ajánljuk őket.

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!