Ezekkel a celebekkel találkoztunk a Gourmet fesztiválon

A hétvége főszereplője minden kétséget kizáróan a Gourmet fesztivál volt, melyen számos magyar celebritás is részt vett, az eseményt pedig sokan dokumentálták is.

Sör, sercli, paprika, ez a három alapanyag volt az idei Gourmet Fesztivál tematikája, melyből számos magyar étterem és cukrászda készített kimagaslóan ízes, mutatós fogásokat. A négynapos eseményen a magyar és nemzetközi szinten is elismert éttermek és séfek mellett rengeteg hazai hírességgel is találkozhattak a különleges ízek kedvelői.

Wossala Rozina Instagram posztjában foglalta össze, mely éttermek standjai nyerték el legjobban tetszését.

Az Ide süss! műsorvezetője, Sass Dani a Digó mennyei nápolyi pizzáját kóstolta meg.

Az Ide süss! háziasszonya, Ábel Anita sem hiányozhatott az eseményről aki párjával, a szintén gasztronómiával foglalkozó Robert Favaroval érkezett.

A szemfüles fesztiválozók még Nagy Ervint is láthatták, amint különböző sörös-paprikás-serclis ínyencségeket próbál ki.

A Sütizz! standját mi is megmutattunk nektek csütörtöki Facebook Live videónkban, a látványos kitelepülés és a mennyei csörögefánk Pásztor Annát is érdekelte.

Liptai Claudia és párja, Pataki Ádám természetesen az érdi Pataki cukrászda standját erősítették, ahol ropogós sajtos rúd, tepertős sercli és bajor perec volt a fő attrakció.

Dobó Ági Instagram posztjában osztotta meg rajongóival kedvenc Gourmet Fesztiválos fogásait, nála a Kiosk tépett húsos szendvicse és Sárközi Ákos Eszterházyja a tuti befutó.

Sárközi Ákos, a Textúra séfje párjával, Évával mulatott.

Rácz Jenő sem hiányozhatott a legjobb éttermeket felsorakoztató fesztiválon, a Costes standjánál bárki összefuthatott vele egy fotóra.

És ha már a Konyhafőnök című műsor főszereplőinél járunk, Fördős Zé sem hiányozhatott a Millenárisról.

Aki idén esetleg lemaradt volna a Gorumet Fesztiválról, jövőre pótolhatja a lemaradását a jubileumi, 10. évfordulón, melyet 2020. május 21-től 24-ig tartanak majd a Millenáris Parkban.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Ezeket olvastad már?

címlap

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...