Sör, sercli, paprika, ez a három alapanyag volt az idei Gourmet Fesztivál tematikája, melyből számos magyar étterem és cukrászda készített kimagaslóan ízes, mutatós fogásokat. A négynapos eseményen a magyar és nemzetközi szinten is elismert éttermek és séfek mellett rengeteg hazai hírességgel is találkozhattak a különleges ízek kedvelői.
Wossala Rozina Instagram posztjában foglalta össze, mely éttermek standjai nyerték el legjobban tetszését.
Az Ide süss! műsorvezetője, Sass Dani a Digó mennyei nápolyi pizzáját kóstolta meg.
Az Ide süss! háziasszonya, Ábel Anita sem hiányozhatott az eseményről aki párjával, a szintén gasztronómiával foglalkozó Robert Favaroval érkezett.
A szemfüles fesztiválozók még Nagy Ervint is láthatták, amint különböző sörös-paprikás-serclis ínyencségeket próbál ki.
A Sütizz! standját mi is megmutattunk nektek csütörtöki Facebook Live videónkban, a látványos kitelepülés és a mennyei csörögefánk Pásztor Annát is érdekelte.
Liptai Claudia és párja, Pataki Ádám természetesen az érdi Pataki cukrászda standját erősítették, ahol ropogós sajtos rúd, tepertős sercli és bajor perec volt a fő attrakció.
Dobó Ági Instagram posztjában osztotta meg rajongóival kedvenc Gourmet Fesztiválos fogásait, nála a Kiosk tépett húsos szendvicse és Sárközi Ákos Eszterházyja a tuti befutó.
Sárközi Ákos, a Textúra séfje párjával, Évával mulatott.
Rácz Jenő sem hiányozhatott a legjobb éttermeket felsorakoztató fesztiválon, a Costes standjánál bárki összefuthatott vele egy fotóra.
És ha már a Konyhafőnök című műsor főszereplőinél járunk, Fördős Zé sem hiányozhatott a Millenárisról.
Aki idén esetleg lemaradt volna a Gorumet Fesztiválról, jövőre pótolhatja a lemaradását a jubileumi, 10. évfordulón, melyet 2020. május 21-től 24-ig tartanak majd a Millenáris Parkban.
EZ IS ÉRDEKELHET:
Ezeket olvastad már?
Így pucold ki a szendvics- és gofrisütőt kapirgálás nélkül!
A szendvicssütőt, a gofrisütőt és a kontakt grillt nem egyszerű fényesre tisztítani sütés után, néhány egyszerű praktikával azonban olyan tiszta lehet, mint újkorában!
Masszi- Rigó CsillaA kék palackba zárt elegancia, az 1664 Blanc
1664-ben egy szakmáját szenvedélyesen szerető sörfőzőmester, és felesége sörgyárat alapított. Nézzük mi sikerük titka, és melyik a kedvenc gyümölcsös-fűszeres ízű termékük!
Nosalty5 gyönyörű megoldás kiserkélyeseknek
Városban élsz, és csak egy pici erkélyed van? Borítsd virágba, változtasd zöldellő oázissá, dobd fel párnákkal vagy maradj a minimalista stílusnál!
Petrás Gabriella