Ezek után a képek után megbecsülöd, ha csak egy szimpla tányéron tálalják az ételedet az étteremben

Tálalták már furcsa tányéron a megrendelt ételedet? Nem? Ezek után a képek után szerintünk nem is vágysz majd rá.

Szőrme? Fregoli? Ásó? Virágcserép? Na ne már, de komolyan, ide nekünk a sima fehér tányért, de gyorsan! Értjük, hogy az éttermek versenyben vannak, és ki kell lógni a sorból valami különlegessel és rendhagyóval, na de ez azért mégis csak túlzás.

NÉZZÉTEK!

Na, melyiket vállalnátok be?

Ezeket olvastad már?

via dailymail, fotók reddit

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...