Ezek a legrosszabb ételek, amiket repülőn szolgáltak fel

Az elégedetlen utasok megosztották, milyen gyomorforgató ételeket szolgáltak fel nekik az egyes járatokon.

Egy hosszabb repülőút során az ember megéhezik. Néhány légitársaság első osztályán éttermi minőségű fogásokat kapni, de a turistaosztályon és a fapados légitársaságoknál felszolgált ételek a legtöbbször említésre se méltóak. Néhány utas most megmutatta, mik a legrosszabb ételek, amiket utazásaik során kaptak.

Reggeli undor

Billy Shearer végzetes hibát követett el a Ryanair légitársaság egyik járatán, amikor ír reggelit kért. A Ryanair weboldala szerint ez egy tökéletes lehetőség arra, hogy az ember napja jól induljon. A fotó alapján Billynek nem indult jól a napja.

Zsíros lében úszó csirke ebédre

A Norwegian légitársaság egyik utasa rémülten szembesült vele, hogy ebédre egy olyan sült csirkét kapott, ami úszott a zsíros lében. Ennél is szomorúbb látvány volt a légitársaság pulykasonkás-svájcisajtos bagettje, amire nem sok vajat kentek:

Szörnyű ételek prémium árakon

Rossz ételekkel természetesen nem csak a turistaosztályon találkozni. Vessünk egy pillantást például erre az ételre:

David Ball a British Airways business osztályán repült Londonból Mauritiusra. A gép fedélzetén csirke biriyanit kért, de nem kapott mást, mint száraz csirkét, túlfőzött rizst, és egy odaégett karfiolt. A visszaútja sem volt jobb, akkor egy omlettet akart enni, de ezt kapta:

David szerint az étel íze legalább olyan rossz volt, mint ahogy kinéz.

Gluténmentes katasztrófa

A képen látható étel kinézete alapján akár jó is lehetne, de a British Airways egyik utasa, Yannis Psomadakis szerint nem volt az. A férfi gluténérzékeny, ezért kérte a fent látható fogást, ami tőkehalfilé volt spenóttal, hüvelyesekből és paprikából álló körettel. Elmondása szerint a száraz tőkehal és a párolt spenót íze szörnyű volt, a halat csak úgy tudta lenyelni, ha jól beletunkolta a köretbe, aminek nem sok íze volt.

Ezeket olvastad már?

via Which

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...