Ezek a legrosszabb ételek, amiket repülőn szolgáltak fel

Az elégedetlen utasok megosztották, milyen gyomorforgató ételeket szolgáltak fel nekik az egyes járatokon.

Egy hosszabb repülőút során az ember megéhezik. Néhány légitársaság első osztályán éttermi minőségű fogásokat kapni, de a turistaosztályon és a fapados légitársaságoknál felszolgált ételek a legtöbbször említésre se méltóak. Néhány utas most megmutatta, mik a legrosszabb ételek, amiket utazásaik során kaptak.

Reggeli undor

Billy Shearer végzetes hibát követett el a Ryanair légitársaság egyik járatán, amikor ír reggelit kért. A Ryanair weboldala szerint ez egy tökéletes lehetőség arra, hogy az ember napja jól induljon. A fotó alapján Billynek nem indult jól a napja.

Zsíros lében úszó csirke ebédre

A Norwegian légitársaság egyik utasa rémülten szembesült vele, hogy ebédre egy olyan sült csirkét kapott, ami úszott a zsíros lében. Ennél is szomorúbb látvány volt a légitársaság pulykasonkás-svájcisajtos bagettje, amire nem sok vajat kentek:

Szörnyű ételek prémium árakon

Rossz ételekkel természetesen nem csak a turistaosztályon találkozni. Vessünk egy pillantást például erre az ételre:

David Ball a British Airways business osztályán repült Londonból Mauritiusra. A gép fedélzetén csirke biriyanit kért, de nem kapott mást, mint száraz csirkét, túlfőzött rizst, és egy odaégett karfiolt. A visszaútja sem volt jobb, akkor egy omlettet akart enni, de ezt kapta:

David szerint az étel íze legalább olyan rossz volt, mint ahogy kinéz.

Gluténmentes katasztrófa

A képen látható étel kinézete alapján akár jó is lehetne, de a British Airways egyik utasa, Yannis Psomadakis szerint nem volt az. A férfi gluténérzékeny, ezért kérte a fent látható fogást, ami tőkehalfilé volt spenóttal, hüvelyesekből és paprikából álló körettel. Elmondása szerint a száraz tőkehal és a párolt spenót íze szörnyű volt, a halat csak úgy tudta lenyelni, ha jól beletunkolta a köretbe, aminek nem sok íze volt.

Ezeket olvastad már?

via Which

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek