Ez Victoria Beckham kedvenc sós nasija, amit Gordon Ramsay-től lesett el

Nem akárkitől tanulta a receptet: Gordon Ramsay tanította neki. Victoria Instagramon megosztotta a követőivel is.

Ha valakinek Gordon Ramsay az egyik legjobb barátja, ott azért számítani lehet arra, hogy ha nassolásról van szó, annak is megadja a módját. Victoria Beckham pontosan ilyen: az ex-Spice Girl nem egyszerű chipsszel vagy csokival boldogítja a lelkét, ha nassolnivalóra vágyik, hanem összedob magának egy különleges magkenyeret.

Victoria az Instagramján osztotta meg a receptet a követőivel, ami nem is olyan bonyolult, mint amilyennek elsőre gondolnánk egy Ramsay-receptről, de persze azért nem is olyan hozzávalók kellenek hozzá, amik általában egy átlag magyar konyhában megtalálhatók. Az Instagram sztori szerint a magkenyérhez a következőkre van szükség:

Az egyetlen probléma, hogy Victoria mértékegységeket nem adott meg a hozzávalókhoz, így az embernek szüksége van egy kis rutinra ahhoz, hogy tudja, miből mennyit kell belerakni, és azt is, hogy meddig kell sütni. A divattervező általában avokádókrémmel fogyasztja nasiként, de akár reggelit vagy vacsorát is kiválthat, ha eleget eszik belőle az ember.

Bár a magvak miatt magas a kenyér zsírtartalma, azért alapvetően egészséges – de ez azért annyira nem meglepő, tekintve, hogy maga Posh Spice osztotta meg a receptet. Róla azért nehéz elképzelni, hogy igazi bűnös élvezetekbe keveredik, és saját maga megeszik egy egész tábla csokit.

Ez is érdekelhet:

Ezeket olvastad már?

via

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...