Ez most a legmenőbb dolog, amit feltétlenül be kell szerezned a konyhádba!

Nem biztos, hogy maradéktalanul elnyeri mindenki tetszését, de aki rajong a jó borokért, azok figyeljenek, ez most a legfelkapottabb trend a konyhákban!

Nem tudod, hogy még mi hiányzik a konyhádból? Mondjuk és mutatjuk ezt az egészen formabontó ötletet: a beépített boros szekrényt, ami nemcsak a borok hűtésére szolgál, de a poharakat és a borozáshoz szükséges kellékeket is rendszerezetten tárolhatod a segítségével.

Valljuk be egészen jól mutat ebben a konyhában, ahol a természetesség és a fa elemek az úr. Ha nem vagytok nagy borászok, akkor is érdemes megfogadni az ötletet, hiszen remek rendszerező és tároló, ahova a kihúzható, mélyöblű fiókokba sok mindent belefér. A borospoharakon kívül a polcokra pedig gyakorlatilag bármi kerülhet.

De nemcsak jól néznek ki és helytakarékosak, hanem a hűtő több, mint 100 palack befogadására is képes. A külső kijelzők segítségével pedig mindig ellenőrizhető a hőfok is. Természetesen kisebb-nagyobb, szélesebb, vékonyabb kiszerelésekben is megtalálhatóak ezek a hűtők. Ez például 130 üveg raktározására képes és több, mint 2000 dollárba kerül. (körülbelül 605 ezer forintnak megfelelő az összeg). ITT megnézheted.

Nektek hogy tetszik? Mit gondoltok, hiányzik egy ilyen hűtő a konyhából vagy már ez egy kicsit túlzás?

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: housebeautiful.com/Emily Kennedy

via

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...