Ez most a legmenőbb dolog, amit feltétlenül be kell szerezned a konyhádba!

Nem biztos, hogy maradéktalanul elnyeri mindenki tetszését, de aki rajong a jó borokért, azok figyeljenek, ez most a legfelkapottabb trend a konyhákban!

Nem tudod, hogy még mi hiányzik a konyhádból? Mondjuk és mutatjuk ezt az egészen formabontó ötletet: a beépített boros szekrényt, ami nemcsak a borok hűtésére szolgál, de a poharakat és a borozáshoz szükséges kellékeket is rendszerezetten tárolhatod a segítségével.

Valljuk be egészen jól mutat ebben a konyhában, ahol a természetesség és a fa elemek az úr. Ha nem vagytok nagy borászok, akkor is érdemes megfogadni az ötletet, hiszen remek rendszerező és tároló, ahova a kihúzható, mélyöblű fiókokba sok mindent belefér. A borospoharakon kívül a polcokra pedig gyakorlatilag bármi kerülhet.

De nemcsak jól néznek ki és helytakarékosak, hanem a hűtő több, mint 100 palack befogadására is képes. A külső kijelzők segítségével pedig mindig ellenőrizhető a hőfok is. Természetesen kisebb-nagyobb, szélesebb, vékonyabb kiszerelésekben is megtalálhatóak ezek a hűtők. Ez például 130 üveg raktározására képes és több, mint 2000 dollárba kerül. (körülbelül 605 ezer forintnak megfelelő az összeg). ITT megnézheted.

Nektek hogy tetszik? Mit gondoltok, hiányzik egy ilyen hűtő a konyhából vagy már ez egy kicsit túlzás?

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: housebeautiful.com/Emily Kennedy

via

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...