Ha megkívánunk egy finom Magnumot, elég csak befutnunk egy boltba, és nagy eséllyel a kedvenc csemegénkkel távozhatunk. Tudjuk, mire számíthatunk: a lágyan vaníliás jégrém, valamilyen vastag, csokoládés borítással megbolondítva. Azonban, azokat a szerencséseket, akik New York-ban járnak a nyáron, Magnum-ügyben érhetik meglepetések- írja a Delish.
A New York-i Soho-ban június elsején megnyitja kapuit az a pop-up bolt, ahol szabad kezet kaphatnak a vendégek, és maguk rakhatják össze kedvenc Magnumjukat.
A vaníliás vagy csokis jégkrém fehér-, ét- vagy tejcsokival van borítva, de egészen változatos feltéteket tehetsz rá. Szárított cseresznye, sós karamelles keksz, étcsokiból készült "kaviár", Urfa Biber csilipehely.
Újdonság is lesz idén. Hétféle "Lookbook Bars" közül tudnak majd válogatni a vásárlók, amelyek mindegyik egy-egy látványos szépség. A fagyi pink, kék vagy lila színű csokival van bevonva, és húszféle különleges feltéttel lehet feldobni.
Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?
Klasszikus magyar édességmárkák, amelyek már külföldi kézben vannak