Ez lett a 12 legjobb magyar TEJFÖL

Tejfölből nem lehet eleget enni - aki szereti, mindenre rápakolja. A Nébih most arany fokozatú Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegyeket osztott szét 12 tejföl között.

Első ízben ítélték oda a Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegyet, melyet hét tejfölgyártó és forgalmazó 12 terméke kapott meg. A minősítés csodaszarvassal illusztrált arany fokozatát a 79. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásáron Budapesten - írja a Sokszínűvidék a Nébih nyomán.

Azok a termékek nyerhetik el a KMÉ arany fokozatú védjegyét, amelyek a Nébih termékmustráin a legjobb termékek közt szerepelnek.

A több mint 100 tejföl esetében a labor- és érzékszervi vizsgálatokon túl az élelmiszerbiztonság, a minőség, az ízvilág és az igényes csomagolás egyaránt döntő szempontok voltak a nyertesek kiválasztásakor.

A Nébih által odaítélt Kiváló Minőségű Élelmiszer arany fokozatú védjegy elismerést kapták:

12%-os zsírtartalmú tejfölök:

- Aro tejföl, 850 g (Metro Kereskedelmi Kft.) - Fittej tejföl, 150 g és 330 g (Naszálytej Zrt.) - Pilos tejföl, 450 g (Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt.

Receptajánló:

20%-os zsírtartalmú tejfölök:

- Farmer tejföl, 150 g és 330 g (Sole-Mizo Zrt.) - Kuntej tejföl, 300 g és 800 g (Lactalis Group, Kuntej Zrt.) - Pilos tejföl, 800 g (Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt.) - Reál tejföl, 330 g (Reál Hungária Élelmiszer Kft.) - Tallér élőflórás tejföl, 315 g (Naszálytej Zrt.)

25%-os zsírtartalmú tejfölök:

- Nádudvari tejföl, 270 g (Nádudvari Élelmiszer Kft.)

Ezeket is nézd meg:

Ezeket olvastad már?

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...