Ez a lány bátran megmutatja, hogy nem tökéletes a teste, mi pedig imádjuk ezért

Elképesztően őszinte fotóival akarja felhívni arra a figyelmet, hogy nem minden a kinézetünk.

Striák, narancsbőr és pattanások. Ezek azok, amiket szinte minden nő visel a testén. A legtöbben azonban mindent megtesznek azért, hogy ezeket eltakarják vagy megszabaduljanak tőle, hiszen szégyellik ezeket a hibákat - kivéve Mik Zazont. A fiatal nő lényegében ezek köré építette az Instagram-fiókját.

Mik régen egészségügyi, fogyókúrás coachként, valamint fitneszedzőként és bloggerként dolgozott. Hiába próbált embereken segíteni a munkája során, ő maga is komoly étkezési problémákkal küzdött, egy időben még anorexiás is volt.

Szerencsére Mik rájött, hogy ez így nem mehet tovább és változtatnia kell az életén. Felmondta az összes szponzorral a megállapodását és elhatározta, hogy megosztja nehézségeit és felépülésének minden pillanatát, ezzel segítve másokon. Instagram képein büszkén hirdeti, hogy nem teljesen tökéletes a teste, de ennek ellenére is szereti. Ezzel is az a célja, hogy segítsen a nőknek elfogadni és megszeretni saját testüket olyannak, amilyen, az agyonretusált fotókat pedig felejtsék el. Ezek miatt ugyanis sokan óriási elvárásokat támasztanak maguk felé, amik miatt sok nőnél alakul ki önértékelési probléma és önbizalomhiány.

A fiatal lány önmagán mutatja meg, hogy nem számít, ha valakinek nem tökéletes a bőre, hiszen nem ez a legfontosabb egy embernél. Vidám és önbizalomnövelő posztjait pedig imádják az internetezők, mostanra már 280 ezer követője van a közösségi oldalon, ez a szám pedig napról napra növekszik.

Ezeket olvastad már?

via

Címlapkép: Instagram

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...