Ez a két kissrác bezáratta magát egy hipermarketbe, és magába tömött 100 ezer forintnyi kaját és alkoholt

Álmodtál már arról, milyen lenne, ha bezárna valaki egy cukrászdába vagy élelmiszerboltba...és szépen elkezdenél felenni mindent, amit ott találsz? Ők ketten megcsinálták!

Egy 12 és egy 13 éves kissrác fosztogatta éjjel a skót Sansbury's hipermarket élelmiszerrel és minden jóval megpakolt polcait, miután kapuzárásig elrejtőztek a boltban. Négy órányi zavartalan portyázás után kapta el őket az éjjeli szolgálat, de ez is elég idő volt ahhoz, hogy felemésszenek egy cirka 100 ezer forint körüli összege - ezalatt ettek és szeszeltek, mintha nem lenne holnap.

via GIPHY

A rendőrség éjjel 2 körül érkezett a helyszínre, és vizsgálatot indított, mivel a temérdek étel mellett egy fényképezőgép és két memóriakártya is hiányzott a leltárból.

"Mivel éjjeli őrszolgálatunk párfős csoportokban vonulva teljesít szolgálatot, tehát nem szétszóródva, ezért volt lehetséges, hogy csak ilyen későn, 4 óra benntartózkodás után találtunk a fiúkra."

via GIPHY

Az érintett áruházlánc egyébként az első hírek ellenére tagadja, hogy a fiúk alkoholt is fogyasztottak volna.

A rendőrség természetesen visszaszolgáltatta a fiúkat szüleiknek :)

Ezeket olvastad már?

via;címlapfotó

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...