Ez Katalin hercegné fantasztikus diétája – nem is annyira szigorú, mint azt gondolnánk

Ráadásul a legtöbbször ő készíti el a finom fogásokat a családjának!

Katalin hercegnő nemcsak szerencsés genetikájának köszönheti sportos alakját, hanem a kiegyensúlyozott étkezésnek is. A hercegné és férje, Vilmos szeretik a tápláló fogásokat, amelyeket legtöbbször Katalin készít el a családnak, annak ellenére, hogy több szakács is rendelkezésükre áll.

Katalin menüje

A Hello magazin szerint Katalin a reggeleket egy smoothie-val indítja, mivel odavan a zöldség- és gyümölcsturmixokért. Általában kelkáposztát, algát, matchát, spenótot, némi koriandert és áfonyát turmixol össze, majd miután ezt megitta, eszik egy tál zabkását.

Ebédre általában egy laktató húsmentes fogást választ, bár Katalin nem vegetáriánus. Általában lencsecurry vagy éppen zöldséges kebab kerül az asztalra, de nagy kedvenc a görögdinnye, a tabbouleh saláta, a gazpacho és a sushi is.

Vacsorára már szívesebben választhúsos fogást. Gyakran készít valamilyen szárnyast, Vilmos egyik kedvence a rozmaringos sült csirke, ami pikk-pakk megvan. De van, hogy tésztaételt tálal fel a családnak, vagy esetleg egy jó curry-t, mivel Katalin kedveli az erős fűszereket.

Ami pedig a testmozgást illeti, a hercegné minden nap kardiózik, de állítása szerint a három gyermeke utáni rohangálás a leghatékonyabb mozgásforma, amit valaha végzett.

Ezeket olvastad már?

via

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

40 éves lett az IKEA legendás húsgolyója, mi pedig kimentünk...

Aki életében járt már IKEA áruházban, minden bizonnyal kóstolta a legendás húsgolyójukat is, sőt, elképzelhetőnek tartom, hogy otthonra is vásárolt belőle. Azt azonban kevesen tudják, kinek köszönhetjük ezt a mára ikonikussá vált fogást, hogy mit testesít meg a tányérra halmozott golyó, szósz, borsó, krumplipüré és áfonyalekvár, vagy hogy mennyi idő és milyen sok munka szükséges ahhoz, hogy az IKEA éttermeiben új étel kerülhessen a vásárlók tányérjára. Az IKEA Magyarország jóvoltából egy háromnapos sajtóúton kaptunk választ ezekre a kérdésekre.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...