Ez Katalin hercegné fantasztikus diétája – nem is annyira szigorú, mint azt gondolnánk

Ráadásul a legtöbbször ő készíti el a finom fogásokat a családjának!

Katalin hercegnő nemcsak szerencsés genetikájának köszönheti sportos alakját, hanem a kiegyensúlyozott étkezésnek is. A hercegné és férje, Vilmos szeretik a tápláló fogásokat, amelyeket legtöbbször Katalin készít el a családnak, annak ellenére, hogy több szakács is rendelkezésükre áll.

Katalin menüje

A Hello magazin szerint Katalin a reggeleket egy smoothie-val indítja, mivel odavan a zöldség- és gyümölcsturmixokért. Általában kelkáposztát, algát, matchát, spenótot, némi koriandert és áfonyát turmixol össze, majd miután ezt megitta, eszik egy tál zabkását.

Imádnivaló zöld smoothie

Az új munkatársam egy igazi hard-core zöld smoothie fanatikus. Ő mutatta meg, hogy attól még, mert valami zöld és egészséges, igenis lehet finom. A zöld turmixok azért hihetetlenül jók, ...

Ebédre általában egy laktató húsmentes fogást választ, bár Katalin nem vegetáriánus. Általában lencsecurry vagy éppen zöldséges kebab kerül az asztalra, de nagy kedvenc a görögdinnye, a tabbouleh saláta, a gazpacho és a sushi is.

Sushi egyszerűen

Sokan imádjuk a sushit, ám viszonylag kevesen vesszük a bátorságot, hogy otthon is megpróbáljuk elkészíteni. Pedig igazán nem bonyolult mutatvány, ráadásul otthon készítve garantáltan ...

Currys lencseragu

Ezt a lencseragut többeknek is a kedvence lehet, hiszen a szilveszteri lencsézés pazarul megoldható vele, mégis valami más, valami új, valami izgalmasabb kombináció. Neked való: - ha unod ...

Vacsorára már szívesebben választhúsos fogást. Gyakran készít valamilyen szárnyast, Vilmos egyik kedvence a rozmaringos sült csirke, ami pikk-pakk megvan. De van, hogy tésztaételt tálal fel a családnak, vagy esetleg egy jó curry-t, mivel Katalin kedveli az erős fűszereket.

Ami pedig a testmozgást illeti, a hercegné minden nap kardiózik, de állítása szerint a három gyermeke utáni rohangálás a leghatékonyabb mozgásforma, amit valaha végzett.

Ezeket olvastad már?

via

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...