Ez György herceg kedvenc étele

Ő is csak egy átlagos kisfiú, aki nincs feltétlen oda a nagyon kifinomult, különleges ételekért. De hogy mégis mi a kedvence? Most ez is kiderült.

A királyi családnak rengeteg fura étkezési szokása van. Tudtad, hogy van egy szigorú listájuk azokról az ételekről, amelyeket különféle meglepő indokok miatt egyáltalán nem ehetnek? Emellett pedig akadnak persze egyedi szokásaik is, mint például az, hogy Erzsébet királynő nem bucival eszi a hamburgert, vagy hogy Károly herceg mindig kihagyja az ebédet.

Carbonara, a kedvenc

A fiatalabb generáció azonban már egészen máshogy viszonyul az étkezéshez, különösen Vilmos családja. Vilmos például gyakran betér a KFC-be egy kis gyorskajáért, Györgyről pedig kiderült, hogy egy nagyon hétköznapi és egyszerű ételért rajong. Ha megkérdezik tőle, mi a kedvence, gondolkodás nélkül rávágja: a carbonara spagetti.

„...mindig várom a hívást, a kisfiú kedvence ugyanis a spagetti. Várom, hogy szóljanak, hogy készítsem el neki” – meséli Aldo Zili, séf, aki rendszeresen dolgozik a családnak.

Persze mi teljesen megértjük, hogy miért van oda György herceg ezért a fogásért. Gyorsan elkészül, kevés alapanyag kell hozzá, ami szinte mindig van otthon (bár valószínűleg az ő hűtőjükben minden IS van, állandó jelleggel), és mennyei!

Kolbászos carbonara

A technika klasszikus, az alapanyagok már kevésbé, hiszen a pancettat fültölt kolbászra cseréltem, ami fergeteges plusz ízt ad neki, a végén pedig a színe kedvéért egy löket friss ...

Római Spaghetti alla Carbonara

A Spaghetti alla Carbonara születése a XX. század közepére tehető, hazája pedig Lazio régiója. Nagy valószínűséggel a II. világháború befejező szakaszához, az olaszországi ...

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!

Ezeket olvastad már?

Forrásunk volt.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...