Ez György herceg kedvenc étele

Ő is csak egy átlagos kisfiú, aki nincs feltétlen oda a nagyon kifinomult, különleges ételekért. De hogy mégis mi a kedvence? Most ez is kiderült.

A királyi családnak rengeteg fura étkezési szokása van. Tudtad, hogy van egy szigorú listájuk azokról az ételekről, amelyeket különféle meglepő indokok miatt egyáltalán nem ehetnek? Emellett pedig akadnak persze egyedi szokásaik is, mint például az, hogy Erzsébet királynő nem bucival eszi a hamburgert, vagy hogy Károly herceg mindig kihagyja az ebédet.

Carbonara, a kedvenc

A fiatalabb generáció azonban már egészen máshogy viszonyul az étkezéshez, különösen Vilmos családja. Vilmos például gyakran betér a KFC-be egy kis gyorskajáért, Györgyről pedig kiderült, hogy egy nagyon hétköznapi és egyszerű ételért rajong. Ha megkérdezik tőle, mi a kedvence, gondolkodás nélkül rávágja: a carbonara spagetti.

„...mindig várom a hívást, a kisfiú kedvence ugyanis a spagetti. Várom, hogy szóljanak, hogy készítsem el neki” – meséli Aldo Zili, séf, aki rendszeresen dolgozik a családnak.

Persze mi teljesen megértjük, hogy miért van oda György herceg ezért a fogásért. Gyorsan elkészül, kevés alapanyag kell hozzá, ami szinte mindig van otthon (bár valószínűleg az ő hűtőjükben minden IS van, állandó jelleggel), és mennyei!

Kolbászos carbonara

A technika klasszikus, az alapanyagok már kevésbé, hiszen a pancettat fültölt kolbászra cseréltem, ami fergeteges plusz ízt ad neki, a végén pedig a színe kedvéért egy löket friss ...

Római Spaghetti alla Carbonara

A Spaghetti alla Carbonara születése a XX. század közepére tehető, hazája pedig Lazio régiója. Nagy valószínűséggel a II. világháború befejező szakaszához, az olaszországi ...

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!

Ezeket olvastad már?

Forrásunk volt.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...