Ez az étterem mesés őszi köntösbe öltözött, nézd, milyen szép!

A New York-i étteremben szezonálisan változó étel- és italkínálat mellett a dekorációt is bámulatosan aktualizálják. Ezúttal falevelek borítják be az egész helyiséget!  

Nincs is annál szebb az őszben, amikor megjelennek az első aranysárga levelek, és szép fokozatosan a narancs, bordó árnyalatok színkavalkádja borítja be a tájat. Ezt az érzést kívánta megragadni az SERRA by Birreria nevet viselő tetőtéri étterem is, ami minden négyzetcentiméterén idilli őszi külsőt öltött.

A belsőépítészek a design kialakításakor a kellemes hűs napok szépségét és élményét hozták el, amikor falevéldekorációk százával ékesítették a helyet. A koncepció még régebben megszületett a fejükben, nyáron rózsaszín virágok nőtték körbe az étkezőasztalokat és a székeket, télen pedig a vendégek az alpesi hangulatot tapasztalhatták meg.

A nyári dekoráció

Természetesen a séf mindig az adott évszak kedvenceiből állítja össze a pazar menüt, ezúttal az étlapon az őszi kedvencek debütáltak. Cseppet sem meglepő módon a főszerepben a sütőtök, gránátalma és alma díszelegnek, melyek nemcsak a tányérokon és az italokban, de a dekoráció és a kiegészítők elemeiben is visszaköszönnek. A különleges koktélokat pedig ehető poharakból szolgálják fel,és stílusosan almabor is kapható.

A lélegzetelállító helyszínről ráadásul tökéletes, Instagram-kompatibilis fotókat lőhetők, ami manapság már az első szempontok között szerepel egy étterem számára. Egy meleg kötött pulcsit azért vigyünk magunkkal!

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Eatalyvia

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek