Ez az étterem mesés őszi köntösbe öltözött, nézd, milyen szép!

A New York-i étteremben szezonálisan változó étel- és italkínálat mellett a dekorációt is bámulatosan aktualizálják. Ezúttal falevelek borítják be az egész helyiséget!  

Nincs is annál szebb az őszben, amikor megjelennek az első aranysárga levelek, és szép fokozatosan a narancs, bordó árnyalatok színkavalkádja borítja be a tájat. Ezt az érzést kívánta megragadni az SERRA by Birreria nevet viselő tetőtéri étterem is, ami minden négyzetcentiméterén idilli őszi külsőt öltött.

A belsőépítészek a design kialakításakor a kellemes hűs napok szépségét és élményét hozták el, amikor falevéldekorációk százával ékesítették a helyet. A koncepció még régebben megszületett a fejükben, nyáron rózsaszín virágok nőtték körbe az étkezőasztalokat és a székeket, télen pedig a vendégek az alpesi hangulatot tapasztalhatták meg.

A nyári dekoráció

Természetesen a séf mindig az adott évszak kedvenceiből állítja össze a pazar menüt, ezúttal az étlapon az őszi kedvencek debütáltak. Cseppet sem meglepő módon a főszerepben a sütőtök, gránátalma és alma díszelegnek, melyek nemcsak a tányérokon és az italokban, de a dekoráció és a kiegészítők elemeiben is visszaköszönnek. A különleges koktélokat pedig ehető poharakból szolgálják fel,és stílusosan almabor is kapható.

A lélegzetelállító helyszínről ráadásul tökéletes, Instagram-kompatibilis fotókat lőhetők, ami manapság már az első szempontok között szerepel egy étterem számára. Egy meleg kötött pulcsit azért vigyünk magunkkal!

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Eatalyvia

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...