Ez az étterem mesés őszi köntösbe öltözött, nézd, milyen szép!

A New York-i étteremben szezonálisan változó étel- és italkínálat mellett a dekorációt is bámulatosan aktualizálják. Ezúttal falevelek borítják be az egész helyiséget!  

Nincs is annál szebb az őszben, amikor megjelennek az első aranysárga levelek, és szép fokozatosan a narancs, bordó árnyalatok színkavalkádja borítja be a tájat. Ezt az érzést kívánta megragadni az SERRA by Birreria nevet viselő tetőtéri étterem is, ami minden négyzetcentiméterén idilli őszi külsőt öltött.

A belsőépítészek a design kialakításakor a kellemes hűs napok szépségét és élményét hozták el, amikor falevéldekorációk százával ékesítették a helyet. A koncepció még régebben megszületett a fejükben, nyáron rózsaszín virágok nőtték körbe az étkezőasztalokat és a székeket, télen pedig a vendégek az alpesi hangulatot tapasztalhatták meg.

A nyári dekoráció

Természetesen a séf mindig az adott évszak kedvenceiből állítja össze a pazar menüt, ezúttal az étlapon az őszi kedvencek debütáltak. Cseppet sem meglepő módon a főszerepben a sütőtök, gránátalma és alma díszelegnek, melyek nemcsak a tányérokon és az italokban, de a dekoráció és a kiegészítők elemeiben is visszaköszönnek. A különleges koktélokat pedig ehető poharakból szolgálják fel,és stílusosan almabor is kapható.

A lélegzetelállító helyszínről ráadásul tökéletes, Instagram-kompatibilis fotókat lőhetők, ami manapság már az első szempontok között szerepel egy étterem számára. Egy meleg kötött pulcsit azért vigyünk magunkkal!

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Eatalyvia

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...