Ez az az étterem, ahol a személyzet mindenben segít, hogy a legjobb kajafotókat tudd lőni

A Dirty Bones londoni étteremben minden a vendégek rendelkezésére áll, hogy a legjobb fotókat tudják kiposztolni az Instagramjukra. 

A Dirty Bones-ban nem csupán kifinomultan elkészített amerikai fogásokat kóstolhatnak a vendégek, de első osztályú ételfotókat is készíthetnek. Az étterem mindenkinek a rendelkezésére bocsát egy USB-csatlakozóval ellátott lámpát, egy többféle eszközhöz is használható töltőt, egy könnyen felszerelhető széles látószögű objektívet és egy asztalra állítható szelfibotot is.

Ez a készlet lehetővé teszi, hogy a vendégek mindenkit lenyűgözzenek szuper ételfotóikkal.

"Az emberek szeretik megosztani másokkal, mit esznek. Mi szerettünk volna nekik segíteni abban, hogy a legszebb képeket készíthessék el függetlenül a megvilágítástól és a napszaktól." - nyilatkozta a Dirty Bones a Mashable-nak.

A Dirty Bones azt is figyelembe vette, hogy egyre többen döntenek Instagram-képek alapján arról, hova menjenek vacsorázni. Ha szép képek készülnek az étteremben, talán többen választják azt. A cseles marketingstratégiának az is a célja, hogy így a vendégek nem készítenek rossz képeket az étteremben, hanem úgy fotóznak, hogy a hely előnyeit kihangsúlyozzák.

Ezt olvastad már az ízHUSZÁR magazinon?

Mi értelme van táncoló zselékről készült videókat nézni? - Semmi, de nem lehet abbahagyni

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

40 éves lett az IKEA legendás húsgolyója, mi pedig kimentünk...

Aki életében járt már IKEA áruházban, minden bizonnyal kóstolta a legendás húsgolyójukat is, sőt, elképzelhetőnek tartom, hogy otthonra is vásárolt belőle. Azt azonban kevesen tudják, kinek köszönhetjük ezt a mára ikonikussá vált fogást, hogy mit testesít meg a tányérra halmozott golyó, szósz, borsó, krumplipüré és áfonyalekvár, vagy hogy mennyi idő és milyen sok munka szükséges ahhoz, hogy az IKEA éttermeiben új étel kerülhessen a vásárlók tányérjára. Az IKEA Magyarország jóvoltából egy háromnapos sajtóúton kaptunk választ ezekre a kérdésekre.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...