A magyar sajtok legnagyobb seregszemléjén három kategóriában kerültek kiválasztásra a legjobb minőségű sajtok.
Nyilvánosságra kerültek az ország legjobb sajtjai Budafokon, a Törley Pezsgőmanufaktúrában, az október 12-13-i hétvégén.
Receptajánló:
Arany minősítést nyertek el az alábbi sajtok:
• Paraszt Sajt Svájcer – Ficsor Árpád• Parenyica Sajt – Gyugos Bence• Balaton „Kékszalag” – Reményik Kálmán
Dr. Feldman Zsolt mezőgazdaságért felelős államtitkár adta át a díjazottaknak az elismerő oklevelet. A VII. alkalommal megrendezett Magyar Sajtmustrán három kategóriában nevezhettek a versenyzők, juh-, tehén- és kecskesajt mintákat kóstolhattak a zsűri tagjai.
121 sajt közül számos kiemelkedő termék érkezett, nehéz volt a nemzetközi és hazai bírálóbizottság döntése.
Ezeket láttad?
Ezeket olvastad már?
„Amióta megszülettem, az ÉTEL a szenvedélyem” – ismerjétek meg Roberto...
Szókimondó, lázadó, impulzív, szabad, barátságos és temperamentumos, aki nem vágyik a rivaldafényre, pedig a munkássága okot adna rá.
Fenes Gábriel9 tipp a legjobb SÜTŐTÖKÖS ételekhez
Tuti, hogy idén ősszel fogod elkészíteni a legjobb sütőtökös ételeket! Mutatjuk, hogyan hozhatod ki belőlük a legtöbbet!
Országh KittiNagymama elfeledett süteményei, amiket gyerekkorunkban imádtunk
Gyerekkorunk nosztalgikus ízei között a ropogós csöröge fánk, a hájas tészta barack lekvárral és a birsalmasajt, biztos a dobogósok között kap helyet. Neked volt kedvenced?
Petrás GabriellaEzért jár Romániában ingyen gyümölcs egy áruházláncban
Románia több városában ingyen zöldség és gyümölcs jár a visszavitt műanyag palackokért. Nagyon sikeres a környezetbarát kezdeményezés!
Nosalty