Eva Longoria felvette a terhesség alatt hordott nadrágját, és nagyon meglepődött

A színésznő egy kicsit nosztalgiázott, és majdnem 2 évet ugrott vissza az időben, amikor még kisfiával volt terhes.  

A sztár kisfia lassan 1,5 éves lesz, így Eva Longoriánnem is látszanak már a terhesség nyomai. Sőt, legutóbbi fotóiból úgy tűnik, hogy talán vékonyabb, mint valaha, és bombaformában van. Valószínűleg ezért is lepődött meg annyira a színésznő, mikor felvette régi nadrágját, amit még akkor hordott, mikor a terhessége hatodik hónapjában járt.

Ez volt az én kismamaruhákat megelőző terhesnadrágom. Körülbelül a hatodik hónapban jártam, és még ebben dolgoztam, mert nem akartam igazi terhesruhákat hordani addig, ameddig nem nagyon muszáj már. Köszönöm a testemnek ezt az utazást” – írta a poszt alá.

Eva Longoria, hasonlóan Amy Schumerhez, egyáltalán nem kezdett hatalmas fogyókúrába a szülés után, inkább kisfiára összpontosított, és csakszép lassan nyerte vissza alakját.

Mégis hogyan?

A színésznő köztudottan imádja a jógát, de az utóbbi időben inkább súlyzós edzéseket tartott, hogy erősödjön. A helyes táplálkozásra már a terhessége alatt is nagyon odafigyelt, ezért csak az adagokon kellett változtatnia. Eva egyébként is nagyon jól főz, így valószínűleg nincsen azzal gondja, milyen egészséges fogást készítsen magának egy nehéz nap után.

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Instagram

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...