Eva Longoria felvette a terhesség alatt hordott nadrágját, és nagyon meglepődött

A színésznő egy kicsit nosztalgiázott, és majdnem 2 évet ugrott vissza az időben, amikor még kisfiával volt terhes.  

A sztár kisfia lassan 1,5 éves lesz, így Eva Longoriánnem is látszanak már a terhesség nyomai. Sőt, legutóbbi fotóiból úgy tűnik, hogy talán vékonyabb, mint valaha, és bombaformában van. Valószínűleg ezért is lepődött meg annyira a színésznő, mikor felvette régi nadrágját, amit még akkor hordott, mikor a terhessége hatodik hónapjában járt.

Ez volt az én kismamaruhákat megelőző terhesnadrágom. Körülbelül a hatodik hónapban jártam, és még ebben dolgoztam, mert nem akartam igazi terhesruhákat hordani addig, ameddig nem nagyon muszáj már. Köszönöm a testemnek ezt az utazást” – írta a poszt alá.

Eva Longoria, hasonlóan Amy Schumerhez, egyáltalán nem kezdett hatalmas fogyókúrába a szülés után, inkább kisfiára összpontosított, és csakszép lassan nyerte vissza alakját.

Mégis hogyan?

A színésznő köztudottan imádja a jógát, de az utóbbi időben inkább súlyzós edzéseket tartott, hogy erősödjön. A helyes táplálkozásra már a terhessége alatt is nagyon odafigyelt, ezért csak az adagokon kellett változtatnia. Eva egyébként is nagyon jól főz, így valószínűleg nincsen azzal gondja, milyen egészséges fogást készítsen magának egy nehéz nap után.

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Instagram

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...