Ettől a csodaturmixtól lesz gyönyörű Reese Witherspoon bőre

A színésznő már évek óta ezzel indítja a napját. A jó hír, neked is menni fog!

Reese Witherspoon 44 évesen is fantasztikusan néz ki, amit nem csak a testmozgásnak köszönhet, hanem az egészséges ételeknek is, amiket fogyaszt. Az Instagramján most az is megmutatta, hogyan készül a reggeli turmixa.

Honnan van a recept és mire jó?

Reese egyik legjobb barátnőjétől, Kerry Washingtontól kapta a receptet, aki akkor osztotta meg vele, amikor a színésznő rákérdezett nála, mitől ilyen varázslatos a bőre. A híresség elárulta, hogy valószínűleg ennek a turmixnak köszönheti. Reese hozzáteszi a videójában, hogy neki is ettől ragyog a bőre, és a haja és a körme is sokkal erősebb mióta ezzel a finomsággal indítja a napot.

Egészen ebédig kitart

Mivel nagyon sok zöldség van benne, így simán kihúzod vele ebédig. A színésznő azt állítja, hogy ő egészen 13:00-ig nem éhezik meg, szóval egy igazi kiadós reggelivel is felér, ráadásul nem tartalmaz sok kalóriát, így akár a diétádba is beillesztheted.

Reese csodaturmixa

A színésznő fél pohár spenótot, 2 fej római salátát, 1 citromot, egy almát, egy körtét, egy banánt, fél pohár kókuszvizet és még esetleg mogyoróvajat, lenmagot vagy zellert tesz a zöld smootie-jába.

A titkos összetevő

Reese állítja, hogy attól lesz igazán finom ez a smoothie, hogy miközben készíted, táncolsz, legalább olyan viccesen, mint a színésznő.

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...