Végleg bezárja kapuit a 42 éves győri retro ételbár

November végén bezár Győr egyik ikonikus vendéglátóhelye az Arrabona áruházban. Az ételbár sokak kedvence volt éveken keresztül.

42 év működés után sajnos elérte az étterembezárás hulláma a győri Arrabona Ételbárt is. A sokak által kedvelt vendéglátóhelynek sajnos több okból is a bezárás volt az egyetlen lehetősége, az ételbárnak helyet adó áruház átalakítása véglegesítette az étterembezárást.

Mike Zoltán, az Arrabona Ételbár üzletvezetője a Facebookon jelentette be, hogy november 26-án véglegesen bezár a sokak által kedvelt egység. Az okok között megemlítette a koronavírust, a létszámhiányt, valamint a nyersanyag- és energiaáremelkedést is.

Azonban, mivel az ételbárnak helyet adó Arrabona üzletház legfelső emeletét átalakítják, hogy magánklinikát hozzanak létre, a vendéglátóegység helye is megszűnik majd.

Köszönjük a felajánlott lehetőségeket a folytatást illetően, amivel lehet a későbbiekben élni szeretnék, de jelen pillanatban a legfontosabb, hogy itteni működésünket korrekten le tudjuk zárni, és hogy vendégeinket a hátralévő időben maximálisan ki tudjuk szolgálni

– írta a Facebook-posztban Mike.

42 éve adták át Győrben az Arrabona üzletházat, amelynek felső emeletén szintén ekkor nyílt a melegszendvicséről híres ételbár. A vendégek szerint igazi retro élmény volt az Arrabonában enni, ahol nemcsak a berendezés, hanem a személyzet egyes tagjai is évtizedeken át kitartottak az ételbár mellett.

Forrásunk volt.

Címlapkép: Arrabona Ételbár Facebook-oldal


Hírek, érdekességek, újdonságok:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...