Végleg bezárja kapuit a 42 éves győri retro ételbár

November végén bezár Győr egyik ikonikus vendéglátóhelye az Arrabona áruházban. Az ételbár sokak kedvence volt éveken keresztül.

42 év működés után sajnos elérte az étterembezárás hulláma a győri Arrabona Ételbárt is. A sokak által kedvelt vendéglátóhelynek sajnos több okból is a bezárás volt az egyetlen lehetősége, az ételbárnak helyet adó áruház átalakítása véglegesítette az étterembezárást.

Mike Zoltán, az Arrabona Ételbár üzletvezetője a Facebookon jelentette be, hogy november 26-án véglegesen bezár a sokak által kedvelt egység. Az okok között megemlítette a koronavírust, a létszámhiányt, valamint a nyersanyag- és energiaáremelkedést is.

Azonban, mivel az ételbárnak helyet adó Arrabona üzletház legfelső emeletét átalakítják, hogy magánklinikát hozzanak létre, a vendéglátóegység helye is megszűnik majd.

Köszönjük a felajánlott lehetőségeket a folytatást illetően, amivel lehet a későbbiekben élni szeretnék, de jelen pillanatban a legfontosabb, hogy itteni működésünket korrekten le tudjuk zárni, és hogy vendégeinket a hátralévő időben maximálisan ki tudjuk szolgálni

– írta a Facebook-posztban Mike.

42 éve adták át Győrben az Arrabona üzletházat, amelynek felső emeletén szintén ekkor nyílt a melegszendvicséről híres ételbár. A vendégek szerint igazi retro élmény volt az Arrabonában enni, ahol nemcsak a berendezés, hanem a személyzet egyes tagjai is évtizedeken át kitartottak az ételbár mellett.

Forrásunk volt.

Címlapkép: Arrabona Ételbár Facebook-oldal


Hírek, érdekességek, újdonságok:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...