Nem győzi fogadni a vendégeket a vegánokat kitiltó étterem

Egészen hihetetlenül reagáltak a vendégek arra, hogy a sztárséf kitiltotta a vegánokat az étteremből.

Pár napja jelentette be a Facebook-oldalán az ausztráliai John Mountain séf, hogy mentális egészsége érdekében minden vegánt kitilt a Perth-ben található Fyre nevű éttereméből. A döntést természetesen nem mindenki fogadta jól – írja az intstyleman.hu.

Kitiltotta a vegánokat az étterméből, azóta folyton teltház van

Egy reklamáció miatt döntött a séf a tiltás mellett

A séf elmondása szerint azért tiltotta ki a vegánokat az étterméből, mert egyik vegán vendége igen kedvezőtlen kritikát fogalmazott meg vele szemben, amikor a következőket mondta: „az étteremnek mindenkit ki kell szolgálni, és az, hogy nem lehet valódi, tisztán növényi alapú ételeket fogyasztani, az a szakács szakmai hiányosságait mutatja".

Erre válaszul született meg a poszt, amely hatalmas közfelháborodást keltett az interneten, ezért záporozni kezdtek a negatív reakciók, sőt az étterem forgalma is erősen visszaesett.

Ám amikor a média is felkapta a nem mindennapi történetet, hirtelen megfordult John Mountain szerencséje, és az étterem látványosan felpörgött.

„Általában féltucat vendégünk van ilyenkor ebben a gyönyörű étteremben. Ehhez képest ma estére 35 foglalásunk van. Ez volt a legjobb marketing, amit valaha kaptam" – mesélte a séf egy helyi magazinnak, PerthNow-nak.

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Legújabb receptek

Gyümölcskenyér

Ha könnyen és gyorsan szeretnétek emlékezeteset villantani, akkor ez a gyümölcskenyér kapóra jöhet. Nálunk most aszalt vörösáfonya, cukrozott gyömbér, aranymazsola, dió és étcsoki ...

Baileys házilag

Ha szeretitek az édes-selymes krémlikőröket, akkor az idei karácsonyi ajándékotok magatoknak legyen az, hogy elkészítitek házilag. Ugyanis sokkal-sokkal finomabb és aromásabb lesz, ...

Csülök sörben sülve

A sörben sült csülök fejedelmi fogás, ráadásul jó kiadós is. Érdemes egy nappal a sütés előtt bepácolni a húst, hogy az ízek jól átjárják és finom szaftos, omlós legyen. Ameddig ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...