Ez lehet a következő lépés a vendéglátóhelyek újranyitásban

Négymillió beoltottnál jöhet a nagy nyitás, ami azt jelentheti, hogy az éttermeket is kevesebb szabállyal látogathatjuk.

Egy héttel ezelőtt Orbán Viktor bejelentette, hogy 3,5 millió beoltottnál újabb feloldások jöhetnek, és az éttermek, bárok és más vendéglátóhelyek teraszai is kinyithatnak. Ezt a számot, ha minden igaz, hamarosan elérjük, a következő nagyon fontos mérföldkő az lehet, amikor meglesz a négymillió magyar beoltott – írja a 24.hu.

Hamarosan így látogathatjuk majd az éttermeket

Négymilliós határnál ugyanis már a szállodák, fürdők, illetve a mozik, színházak és más kulturális rendezvények is újraindulhatnak. Emellett a vendéglátóhelyek kinyithatják belső tereiket, és csak a személyzetnek kéne kötelezően maszkot viselnie, a vendégek a fogyasztás idejére levehetik.

Ha minden igaz, a kormány az éttermek, vendéglátóipari egységek látogatásához nem tenné kötelezővé a védettségi igazolványt. Azok szabadon lesznek látogathatóak a megfelelő óvintézkedések betartása mellett.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Forrásunk volt.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...