Megválasztották a 2023-as Étterem Hét legjobb éttermeit

Az októberi Étterem Hét végén 3.526 Vendég küldte el értékelését a résztvevő éttermekről. Az így kialakult toplista alapján a DiningCity nemrég átadta az „Étterem Hét legjobb étterme" díjakat. Aki szívesen megkóstolná a legjobbnak bizonyult éttermek prémium menüsorait, az November 2. és 8 ismét az Étterem Hét keretein belül tud helyet foglalni.

Még egy, extra hétig lesznek elérhetők az Országos Étterem Héten résztvevő legnépszerűbb éttermek exkluzív, 3 vagy 4 fogásos menüsorai: a Top kategóriában 5.900 Ft-tól, a Prémium kategóriában 7.900 Ft-tól, az Exkluzív kategóriában pedig 9.900 Ft-tól, szervizdíjjal együtt.

Megválasztották a 2023-as Étterem Hét legjobb éttermeit

Több mint 3500 értékelést összesítettek

A győztes Éttermek Hetén az eredeti, októberi program 161 induló étterméből már csak az a 22 vendéglátóhely vehet részt, amelyek a vendégek értékelései alapján a legjobbnak bizonyultak.

A toplista kialakításakor a DiningCity rendszerében leadott valós asztalfoglalások után érkezett véleményeket vették figyelembe. A pontszámok súlyozását, összesítését követően a vendégek véleményét tükröző, hiteles és 100%-ig független éttermi toplista alakult ki. Összesen több mint 3500 értékelést kellett összesíteni, melyek átlaga az 5-ös skálán megközelítette a 4,68 pontot. Asztalfoglalás kizárólag online a www.etteremhet.hu oldalon érhető el október 26-tól.

A győztes éttermek listája:

TOP 3 étterem Exkluzív menükategória

1. helyezett: Gundel Étterem Kávéház
2. helyezett: Matild Café & Cabaret (Matild Palota)
3. helyezett: Tapassio

TOP 3 étterem Prémium menükategória

1. helyezett: The Station (Mercure Bp. Castle Hill)
2. helyezett: Macesz Bistro
3. helyezett: Manna Lounge & Étterem

TOP 3 étterem Alap menükategória

1. helyezett: Buda Gourmet Bistro
2. helyezett: Il Pastaio Ristorante and Bar
3. helyezett: Scruton (Veres Pálné utca)

Több mint 3500 vendég értékelése alapján választották ki a nyerteseket

Országos 1. helyezettek menükategóriánként

Exkluzív menükategória: Kistücsök Étterem - Food & Room**** (Balatonszemes)
Prémium menükategória: Bistorant restaurant winebar (Szeged)
Alap menükategória: Il Baffo by Avalon (Miskolc)

Különdíj 5 legjobb konyha (árkategóriától függetlenül)

1. helyezett: Urban Betyár Étterem
2. helyezett: Szaletly Vendéglő
3. helyezett: Vadrózsa Étterem
4. helyezett: Imázs Thai/Japán Étterem
5. helyezett: Városliget Restaurant

Különdíj – 5 legjobb ÚJ induló (árkategóriától függetlenül)

1. helyezett: Sunhill Bistro & SkyBar
2. helyezett: Incognito Kitchen & Bar
3. helyezett: 36 Bisztró (glutén-, laktóz- és cukormentes)
4. helyezett: Andrássy Garden
5. helyezett: HIGH5 Bistro (Flow Hotel - Inárcs

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...