Ebben az étteremben bunkók a pincérek, az emberek mégis imádják

Bármennyire is furán hangzik, vannak, akik kedvelik, ha egy étteremben tiszteletlenek a felszolgálók. Miattuk nyílt meg a Karen’s Diner nevezetű, párját ritkító hely, ami annyira sikeres lett, hogy most tovább terjeszkedik.

Sokan egyenesen gyűlölik, ha nem kedvesek, sőt kifejezetten faragatlanok a pincérek az étteremben, azonban akadnak olyanok (nem is kevesen), akik bírják a gyűrődést, sőt, elébe mennek – ezt lovagolta meg a Karen’s Diner. Első egységük tavaly nyitotta meg kapuit Sydney-ben, a vendéglátóhely jellegzetessége pedig az, hogy a pincérek szándékosan gorombák a vendégekkel.

Az éttermet azoknak hozták létre, akiknek állandóan bajuk van valamivel, ha beülnek valahova. A Karen’s Dinert megálmodó Viral Ventures cég szerint éttermük végre egy olyan hely, ahol nemcsak mondvacsinált indokok miatt panaszkodnak a személyzetre, hanem azért, mert valóban amatőr módon dolgoznak, és bunkók a vendégekkel – írja a 24.hu.

Bár azt gondolhatnánk, hogy egy ilyen helyen senki nem akar étkezni, mégis annyira sikeres lett a koncepció, hogy Brisbane-ben és Melbourne-ben is nyitottak egy-egy helyet, most pedig Ausztrálián kívül, az Egyesült Királyságban is terjeszkednek.

A vendégeknek olyan élményt kínálunk, amely kissé teátrális, de segít kiadni az elfojtott érzelmeket

– mondta korábban Aaron Rovuck, az étteremlánc munkatársa.

Éttermeikben az a céljuk, hogy a vendégek ne aggódjanak az etikett miatt, ne rágódjanak azon, hogy leteremthetnek-e egy felszolgálót, mert a személyzet szívesen kiteszi magát az atrocitásoknak.


Még több érdekes étterem:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

40 éves lett az IKEA legendás húsgolyója, mi pedig kimentünk...

Aki életében járt már IKEA áruházban, minden bizonnyal kóstolta a legendás húsgolyójukat is, sőt, elképzelhetőnek tartom, hogy otthonra is vásárolt belőle. Azt azonban kevesen tudják, kinek köszönhetjük ezt a mára ikonikussá vált fogást, hogy mit testesít meg a tányérra halmozott golyó, szósz, borsó, krumplipüré és áfonyalekvár, vagy hogy mennyi idő és milyen sok munka szükséges ahhoz, hogy az IKEA éttermeiben új étel kerülhessen a vásárlók tányérjára. Az IKEA Magyarország jóvoltából egy háromnapos sajtóúton kaptunk választ ezekre a kérdésekre.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...