Ebben az étteremben bunkók a pincérek, az emberek mégis imádják

Bármennyire is furán hangzik, vannak, akik kedvelik, ha egy étteremben tiszteletlenek a felszolgálók. Miattuk nyílt meg a Karen’s Diner nevezetű, párját ritkító hely, ami annyira sikeres lett, hogy most tovább terjeszkedik.

Sokan egyenesen gyűlölik, ha nem kedvesek, sőt kifejezetten faragatlanok a pincérek az étteremben, azonban akadnak olyanok (nem is kevesen), akik bírják a gyűrődést, sőt, elébe mennek – ezt lovagolta meg a Karen’s Diner. Első egységük tavaly nyitotta meg kapuit Sydney-ben, a vendéglátóhely jellegzetessége pedig az, hogy a pincérek szándékosan gorombák a vendégekkel.

Az éttermet azoknak hozták létre, akiknek állandóan bajuk van valamivel, ha beülnek valahova. A Karen’s Dinert megálmodó Viral Ventures cég szerint éttermük végre egy olyan hely, ahol nemcsak mondvacsinált indokok miatt panaszkodnak a személyzetre, hanem azért, mert valóban amatőr módon dolgoznak, és bunkók a vendégekkel – írja a 24.hu.

Bár azt gondolhatnánk, hogy egy ilyen helyen senki nem akar étkezni, mégis annyira sikeres lett a koncepció, hogy Brisbane-ben és Melbourne-ben is nyitottak egy-egy helyet, most pedig Ausztrálián kívül, az Egyesült Királyságban is terjeszkednek.

A vendégeknek olyan élményt kínálunk, amely kissé teátrális, de segít kiadni az elfojtott érzelmeket

– mondta korábban Aaron Rovuck, az étteremlánc munkatársa.

Éttermeikben az a céljuk, hogy a vendégek ne aggódjanak az etikett miatt, ne rágódjanak azon, hogy leteremthetnek-e egy felszolgálót, mert a személyzet szívesen kiteszi magát az atrocitásoknak.


Még több érdekes étterem:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...