Ebben az étteremben bunkók a pincérek, az emberek mégis imádják

Bármennyire is furán hangzik, vannak, akik kedvelik, ha egy étteremben tiszteletlenek a felszolgálók. Miattuk nyílt meg a Karen’s Diner nevezetű, párját ritkító hely, ami annyira sikeres lett, hogy most tovább terjeszkedik.

Sokan egyenesen gyűlölik, ha nem kedvesek, sőt kifejezetten faragatlanok a pincérek az étteremben, azonban akadnak olyanok (nem is kevesen), akik bírják a gyűrődést, sőt, elébe mennek – ezt lovagolta meg a Karen’s Diner. Első egységük tavaly nyitotta meg kapuit Sydney-ben, a vendéglátóhely jellegzetessége pedig az, hogy a pincérek szándékosan gorombák a vendégekkel.

Az éttermet azoknak hozták létre, akiknek állandóan bajuk van valamivel, ha beülnek valahova. A Karen’s Dinert megálmodó Viral Ventures cég szerint éttermük végre egy olyan hely, ahol nemcsak mondvacsinált indokok miatt panaszkodnak a személyzetre, hanem azért, mert valóban amatőr módon dolgoznak, és bunkók a vendégekkel – írja a 24.hu.

Bár azt gondolhatnánk, hogy egy ilyen helyen senki nem akar étkezni, mégis annyira sikeres lett a koncepció, hogy Brisbane-ben és Melbourne-ben is nyitottak egy-egy helyet, most pedig Ausztrálián kívül, az Egyesült Királyságban is terjeszkednek.

A vendégeknek olyan élményt kínálunk, amely kissé teátrális, de segít kiadni az elfojtott érzelmeket

– mondta korábban Aaron Rovuck, az étteremlánc munkatársa.

Éttermeikben az a céljuk, hogy a vendégek ne aggódjanak az etikett miatt, ne rágódjanak azon, hogy leteremthetnek-e egy felszolgálót, mert a személyzet szívesen kiteszi magát az atrocitásoknak.


Még több érdekes étterem:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...