Bezár a Tisza-tó népszerű étterme

A kiszámíthatatlan gazdasági körülmények miatt sajnos a bezárás mellett döntött a Tisza-tó partján megtalálható népszerű vendéglátóhely.

Újabb étterembezárásra kerül sor a hónapban: sajnálatos módon a Sulyom Tájétterem is búcsúzik a vendégseregtől. A Tisza-tó mellett elhelyezkedő vendéglátóhely másfél éves működés után kénytelen lehúzni a rolót. Az étterembezárás azért is sajnálatos, mert a Sulyom különleges helyet foglalt el a környék gasztronómiájában.

Bezár a Tisza-tó népszerű étterme / Fotó: Sulyom Tájétterem Facebook-oldal

Ideiglenesen ugyan, de bezár a sarudi Sulyom Tájétterem: a Tisza-tó partján található „igényes falusi bisztró” Berecz Ádám séf vezetésével hamar a helyiek és az odalátogatók kedvence lett.

Most azonban, a kiszámíthatatlan gazdasági körülmények miatt kénytelenek bezárni a fűtési szezon idejére.

A Sulyom tehát 2022. október 24-től bezár, és várhatóan csak 2023 áprilisában nyit újra.

„A nyitásunk óta olyan szeretet és támogatás vett körül bennünket Vendégeink részéről és olyan elismeréseket kaptunk a vendéglátó szakma irányából, amiket néha mi magunk sem hittünk. Köszönet Nektek! A gazdasági környezet diktálta kényszert a fejlődésre fogjuk felhasználni, tanulunk minden értelemben” – írta az étterem vezetősége a Facebookon.

Forrásunk volt.

Címlapkép: Sulyom Tájétterem Facebook-oldal


Hírek, érdekességek, újdonságok:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...