Bezár a Tisza-tó népszerű étterme

A kiszámíthatatlan gazdasági körülmények miatt sajnos a bezárás mellett döntött a Tisza-tó partján megtalálható népszerű vendéglátóhely.

Újabb étterembezárásra kerül sor a hónapban: sajnálatos módon a Sulyom Tájétterem is búcsúzik a vendégseregtől. A Tisza-tó mellett elhelyezkedő vendéglátóhely másfél éves működés után kénytelen lehúzni a rolót. Az étterembezárás azért is sajnálatos, mert a Sulyom különleges helyet foglalt el a környék gasztronómiájában.

Bezár a Tisza-tó népszerű étterme / Fotó: Sulyom Tájétterem Facebook-oldal

Ideiglenesen ugyan, de bezár a sarudi Sulyom Tájétterem: a Tisza-tó partján található „igényes falusi bisztró” Berecz Ádám séf vezetésével hamar a helyiek és az odalátogatók kedvence lett.

Most azonban, a kiszámíthatatlan gazdasági körülmények miatt kénytelenek bezárni a fűtési szezon idejére.

A Sulyom tehát 2022. október 24-től bezár, és várhatóan csak 2023 áprilisában nyit újra.

„A nyitásunk óta olyan szeretet és támogatás vett körül bennünket Vendégeink részéről és olyan elismeréseket kaptunk a vendéglátó szakma irányából, amiket néha mi magunk sem hittünk. Köszönet Nektek! A gazdasági környezet diktálta kényszert a fejlődésre fogjuk felhasználni, tanulunk minden értelemben” – írta az étterem vezetősége a Facebookon.

Forrásunk volt.

Címlapkép: Sulyom Tájétterem Facebook-oldal


Hírek, érdekességek, újdonságok:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...