Bezár a Tisza-tó népszerű étterme

A kiszámíthatatlan gazdasági körülmények miatt sajnos a bezárás mellett döntött a Tisza-tó partján megtalálható népszerű vendéglátóhely.

Újabb étterembezárásra kerül sor a hónapban: sajnálatos módon a Sulyom Tájétterem is búcsúzik a vendégseregtől. A Tisza-tó mellett elhelyezkedő vendéglátóhely másfél éves működés után kénytelen lehúzni a rolót. Az étterembezárás azért is sajnálatos, mert a Sulyom különleges helyet foglalt el a környék gasztronómiájában.

Bezár a Tisza-tó népszerű étterme / Fotó: Sulyom Tájétterem Facebook-oldal

Ideiglenesen ugyan, de bezár a sarudi Sulyom Tájétterem: a Tisza-tó partján található „igényes falusi bisztró” Berecz Ádám séf vezetésével hamar a helyiek és az odalátogatók kedvence lett.

Most azonban, a kiszámíthatatlan gazdasági körülmények miatt kénytelenek bezárni a fűtési szezon idejére.

A Sulyom tehát 2022. október 24-től bezár, és várhatóan csak 2023 áprilisában nyit újra.

„A nyitásunk óta olyan szeretet és támogatás vett körül bennünket Vendégeink részéről és olyan elismeréseket kaptunk a vendéglátó szakma irányából, amiket néha mi magunk sem hittünk. Köszönet Nektek! A gazdasági környezet diktálta kényszert a fejlődésre fogjuk felhasználni, tanulunk minden értelemben” – írta az étterem vezetősége a Facebookon.

Forrásunk volt.

Címlapkép: Sulyom Tájétterem Facebook-oldal


Hírek, érdekességek, újdonságok:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...