Az étterem, ahol mindenben bacon van

A kanadai baconimádók élete áldásos fordulatot vesz nemsokára, amikor Montrealban megnyílik a világ első olyan étterme, ahol minden fogásban van egy kis bacon.

A baconbe tekert sütőtök receptjéért kattints ide!

Nemrég mesélt valaki egy felvidéki kisvendéglőről, ahol minden kipróbált ennivalóba került egy kis libazsír. A meglehetősen súlyos vacsora után a kérdéses vendég szeretett volna valami olyant is enni, amely nélkülözte ezt a csodás alapanyagot, szóval szilvás gombóccal próbálkozott. Ki is hozták serényen, nyakon öntve jó adag libazsírral. Valahogy így érezheti magát az a vendég is, aki a kanadai Montreal hamarosan megnyíló éttermébe, a Brutus-ba látogat majd el.

A Brutus különlegessége azonban nem a libazsír, hanem a baconszalonna lesz, ugyanis itt minden fogásba becsempészik majd ezt a szintén fajsúlyos hozzávalót. Bár a hivatalos megnyitó időpontját még nem tűzték ki, a létesítmény kiötlői már közzétettek néhány érdekes fotográfiát.

Kezdésnek itt van például a szinte kizárólag baconből készült kolbászos hot dog:

Az én személyes "kedvencem" a bacondarabkákkal és karamellel ízesített fánk. Te is fiam, Brutus?

Viszont a baconös sushi is komolyan versenyzik az első helyért.

Egy kis könnyed baconsalátát valaki?

Persze gondoltak a hagyományosabb ízek kedvelőire is.

Ki kér repetát?

(via Huffington Post)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...