Egy furcsa hozzávalóval eszik most a sztárok (is) a görögdinnyét – lehet, mi inkább nem vállaljuk be

A görögdinnye az egyik legjobb dolog a nyárban, oltja a szomjat és édes, na de van egy meghökkentő alapanyag, amivel még ütősebb párost alkot. Te kipróbálnád?

Egy új nap, egy újabb meghökkentő ételtrend, ami ellepte az internetet. A sütőben sült paradicsomos feta és mézes-epres feta után itt a legújabb TikTok-őrület, ami egy korántsem annyira megszokott párosítást népszerűsít: görögdinnyére mustárt tesznek, és így eszik meg. Amilyen szürreálisan hangzik az egész, a visszajelzések alapján annyira jó is. Még az énekesnő, Lizzo figyelmét is felkeltette, aki azonnal ki is próbálta a szokatlan kombinációt.

@lizzo

#stitch with @yayayayummy ummmm I ended up just eating it w tajin 🤭

♬ original sound - lizzo

A ’recept’, ha egyáltalán nevezhetjük annak, rendkívül egyszerű:

Fogsz egy görögdinnyét, bekened mustárral, aztán befalod az egészet.

Lizzo videójából nem derül ki, hogy mit gondol az énekesnő az ízpárosításról, de tekintve, hogy repetázik belőle, úgy gondoljuk, hogy az értetlen arckifejezése annak köszönhető, hogy maga is meglepődött azon, hogy mennyire jó is ezzel a feltéttel a görögdinnye.

A trend egyik hírnökének, a @yayayayummy nevű TikTok felhasználó videójának tanulsága szerint pedig egyértelműen isteni a mustár-görögdinnye párosítás.

Úgyhogy, ha a következő barbecue-partin épp egymás mellé kerül a görögdinnye és mustár, adj nekik egy esélyt együtt is!


További konyhai trükkös cikkeket itt találsz:

Forrásunk volt

Címlapkép: Photo credit: Alexis Morillo

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...