Erzsébet királynő étkezési szokásai szinte hétköznapinak mondhatóak. Általában halat eszik vagy valamilyen szárnyast, egy kis salátával. Azt gondolhatnánk, hogy karácsonykor kicsit extrább menüt kér séfjeitől, azonban az ünnepek alkalmával sem tér el a megszokott ízvilágtól.
Darren McGrady, a palota egykori séfje elárulta, hogy a templomi mise után a királyi család salátát és homárt vagy garnélát fogyaszt.
A főétel a szokásokhoz híven pulyka, a hozzá való tipikus körettípusokkal. A séf állítása szerint ilyenkor összesen 3 pulyka készül: egy a királyi családnak, egy a több mint száz fős személyzetnek, az utolsót pedig átszállítják egy bölcsődébe a gyerekeknek.
A hagyományokhoz hozzátartozik, hogy a királynő egy pohár ünnepi italt is elfogyaszt, de sajnos lehet, hogy ez idén elmarad, ugyanis az uralkodónak azt javasolták az orvosai, hogy kerülje az alkoholt.
Még több a királyi családról: