13 páratlanul finom, eperlekvárral dúsított süti, pite és torta

Mindent szeretünk, ami eperrel kezdődik, nincs ez másképp az eperlekvárral sem! Most van szezonja, főzd be, tedd a kamrapolcra, és élvezd télen-nyáron a legnagyobb imádatnak örvendő gyümölcs ízeit! Mi most eperlekváros sütiket hoztunk:

Eperlekváros sütemények sorakoznak előttetek, hogy megkönnyítsék a döntést, ha éppen szezonális ízekben bővelkedő édességre vágytok: minipite, piskótatekercs, joghurttorta, linzer, puffancs, rétes, aprósüti? Minden eperlekváros sütit kérünk szépen, moooost!

  1. 1.

    Pop tart, az epres minipite

  2. 2.

    Piskótatekercs eperlekvárral

  3. 3.

    Erdei gyümölcsös joghurttorta sütés nélkül

  4. 4.

    Vaníliás linzer

  5. 5.

    Mákos-epres puffancsok

  6. 6.

    Randi falatok

  7. 7.

    Rongyos rétes, az eperlekváros, camembert sajtos csodapite

  8. 8.

    Eredeti Nero teasütemény (nagycsaládos verzió)

  9. 9.

    Egyszerű epres sajttorta

  10. 10.

    Eperkrémmel töltött mákos piskóta

  11. 11.

    Lekváros fánk

  12. 12.

    Epres-mascarponés macaron

  13. 13.

    Epres-rebarbarás cobbler

Még több lekváros sütemény itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...