Ennél fullosabb tartót még nem terveztek a mosogatószivacsnak

Ezúttal a kreatív tervezők végre valami hasznosat is alkottak, így most egy igazi mosogatószivacsot vittek bele egy humoros kontextuális játékba, ami ráadásul tök jogos is.

A tel-avivi Ototo dizájnstúdió tervezői ugyanis abból a megfontolásból indultak ki, hogy ha a szappannak is van tartója, akkor a mosogatószivacs is megérdemel egyet. Mert hát annyifélét írtunk és olvastunk már a mosogatószivacsok előírt tisztán tartásáról, hogy ideje volt valamit kitalálni arra, hogy mégis a vécédeszkádon legyen több baktérium, mint rajtuk.

És ha már egy megtisztelő pihenőhelyet kap (és végre nem a mosogatóban, vagy annak szélén kell kifújnia magát a pörköltszafttal vívott csata előtt), akkor legyenek tiszták és baktériummentes álmaik, hogy a következő zsíros megmérettetésben kellő odaadással tudják felvenni a harcot a zsírbandákkal.

A dizájnerek egyébként a roppant szellemes szivacságyatCLEAN DREAMS-nek, azaz"tiszta álmoknak"nevezték el - utalva a mosogatószivacsok és dörzsik megfelelő körülmények között történő gondos ápolására és kényelmes pihenésére.

Ezek is elég kreatív dolgok lehetnek a konyhádban:

Ezeket olvastad már?

(via BoredPanda)

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

40 éves lett az IKEA legendás húsgolyója, mi pedig kimentünk...

Aki életében járt már IKEA áruházban, minden bizonnyal kóstolta a legendás húsgolyójukat is, sőt, elképzelhetőnek tartom, hogy otthonra is vásárolt belőle. Azt azonban kevesen tudják, kinek köszönhetjük ezt a mára ikonikussá vált fogást, hogy mit testesít meg a tányérra halmozott golyó, szósz, borsó, krumplipüré és áfonyalekvár, vagy hogy mennyi idő és milyen sok munka szükséges ahhoz, hogy az IKEA éttermeiben új étel kerülhessen a vásárlók tányérjára. Az IKEA Magyarország jóvoltából egy háromnapos sajtóúton kaptunk választ ezekre a kérdésekre.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...