Ennek a nőnek durvább a konyhája, mint a Coca-Cola múzeum

Egy Miamiben élő tanárnő csupán véletlen egybeesések folyamán kezdett el Coca-Colás eszközöket gyűjteni, mára pedig valóságos múzeummá vált a konyhája. Nézzétek!

Alina Mendoza Miamiben tanít általános iskolai gyerekeket, egy véletlen egybeesés folyamán azonban már harminc éve csak és kizárólag piros, azon belül is Coca-Colás tárgyakat használ a konyhájában. A Thekitchn magazinnak mesélt a hivatalos Coca-Cola múzeumot is megszégyenítő konyha történetéről és arról is, kik nem léphetnek be a helyiség területére.

,,Amikor beköltöztünk ebbe a házba, eldöntöttem, hogy a konyhámban a piros lesz a domináns szín. Az emberek, barátok és családtagok mindenféle piros dolgot kezdtek el ajándékba adni, edénytörlő kendőket, tálakat sőt, papírtörlő tartót és evőeszköz tartót is, aztán arra gondoltam, milyen jópofán mutatna a konyhában egy Coca-Cola felirat is, hiszen passzolna a konyha színéhez. Vettem egyet, mindennek pedig már harminc éve" - mesélte Alina.

,,Az egész helyiség olyan már, mint egy Coca-Cola szentély. Aki Pepsit hoz, azt be sem engedem!"

Alina-nak külön kedvenc ereklyéi is vannak a konyhában. Pár évtizeddel ezelőtt három évvel idősebb nővére egy spanyol Coca-Cola reklám arca lett, így a falon található egyik plakáthoz igencsak személyes szálak fűzik, ugyanígy fontosak számára azok a palackok, amelyekre három gyermekének neve van felírva.
Bár a piros az erő és az energikusság színe, ebben a konyhában egy forró és dolgos nyári napon könnyen lehet, hogy mi is megfőnénk. Ti bevállalnátok egy hasonló, valamilyen tematikára épülő konyhát az otthonotokba?

Ez is érdekelhet:

via

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...