,,Én voltam a vadász" - kapcsolatuk történetéről mesélt a Konyhafőnök szerelmespárja

Szerelmük történetéről mesélt az RTL klub Reggeli című műsorában Rácz Jenő és párja, Gyuricza Dóra. 

Az RTL klub csütörtöki Reggeli című műsorában Wossala Rozina és Szabó Zsófi faggatta kapcsolatáról a Michelin-csillagos séfet, Rácz Jenőt és szerelmét, Dórát.
A pár a napokban rántotta le a leplet kapcsolatukról, mely még a Konyhafőnök legutóbbi évadában kezdődött el. Dóra eredetileg a piros csapat tagjaként Jenő mentoráltja volt, a közös munka során pedig hamar kiderült, hogy működik kettejük között a kémia.
,,Végtelenségig nem lehet titkolni dolgokat, végül is mi nem is akartunk titkolózni, hanem saját magunkat lebuktattuk szépen fokozatosan” - mesélte Jenő és Dóra, akik az utóbbi hetekben már igencsak sokatmondó képeket posztoltak ki Instagram oldalukra.
,,Én voltam a vadász, de hát ez így jó, ennek így kellett történnie” - mondta Jenő, aki állítása szerint még nem nagyon élt olyan kapcsolatban, ahol ilyen nagy harmónia uralkodna.
,,Mikor elkezdődött a verseny én még inkább tartottam tőle, mint hogy tetszett volna. Egy kicsit paráztam tőle, de ahogy múltak a napok én is észrevettem, hogy valami azért van köztünk. Nem beszélgettünk egymással, de azért azt érzi két ember, ha vibrál a levegő” - mesélt Dóra az első találkozásokról.
A történet igazából Dóra kiesésével vette kezdetét. Rácz Jenő a piros csapat mentoraként sokszor tartott megbeszélést csapatának tagjaival, Dóri pedig, főleg főzőtudása miatt többször is kapott kedves elismeréseket a séftől. A Reggeli műsorában elhangzottak szerint a versenyzők mindig kaptak egyfajta biztató ölelést a séftől, ami különösen vicces volt, tekintve, hogy Dóra volt az egyetlen lány a csapatban.

,,Egy idő után azt vettem észre, hogy azért a Dórinál jobb volt az ölelés, mint a Pistinél vagy a Gábornál… Aznap, amikor kiesett már nem találkoztunk, én a csapatomat még coachingoltam a nap végén, de ő már elment interjúzni, és írtam neki, hogy még egy öleléssel lógunk egymásnak, egy ilyen gyenge alibivel elhívtam randizni.”

Az első, versenyen kívüli találkozások még kicsit hivatalosabbak voltak, a kicsit kötöttebb beszélgetések azonban hamar oldottabbá váltak. Az első randira egy koktélbárban került sor, nem sokkal azonban már Bécsben kirándultak az ifjú szerelmesek.
Dóra nem mellesleg szintén a gasztronómia világában mozog otthonosan, vendéglátós munkái mellett rengeteg tréningre jár és az sem kizárt, hogy hamarosan somelier-ként találkozhatunk vele. Jenő hamarosan saját éttermét nyitja majd meg, és mivel a pár állításuk szerint egyáltalán nem veszekedik egymással még az sem kizárt, hogy egyszer közösen dolgozzanak majd.
A séf nem csak szerelmük történetéről, hanem év végén/jövő év elején megnyíló új éttermének kulisszatitkairól is mesélt egy kicsit Wossala Rozinának és Szabó Zsófinak. Bár az étterem neve még titkos, Jenő szerint egy nagyon intim hangulatú, exkluzív éttermet fog nyitni a közeljövőben, melynek középpontjában egy látványkonyha lesz, és amelybe nem lehet majd csak úgy, előzetes bejelentkezés nélkül betérni.
A boldog szerelmespár immáron negyedik hónapja vannak együtt, és ha még külön is élnek, heti öt napot biztosan egymással töltenek. Dóra egyelőre még nem mert főzni otthon Jenőnek, és Jenő is csak egy idő után állt a konyhapult mellé arra hivatkozva, hogy ,,Nem akartam, hogy túl hamar belém szeress”.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...