Előtte-utána fotó egy konyháról, amit 20 ezerből újítottak fel

Fantasztikus átváltozás egy rendkívül pénztárcabarát módszerrel. Egyszerűen imádjuk, és te sem fogsz másképp érezni! 

Ha nem szeretnéd teljesen szétrobbantani a konyhád, de mégis valami drasztikus átalakításra vágysz, ráadásul költséghatékonyan szeretnéd megoldani, akkor egyet tehetsz:

ragadj ecsetet!

A festés kevésbé költséges módszer, és rendkívül hatásos eredményt lehet vele elérni. Lindsay is ezen az elven újította fel a konyháját, saját kezűleg!
Így nézett ki a konyha a felújítás előtt:
Igen, nagyon sötét, inkább veremre hajaz a lakás ezen helyisége. Nem csoda, hogy Lindsay ettől a sötétbarna bútortól szeretett volna megszabadulni! Festéket ragadott és megvalósította álmát. Mint mondja, a teljes felújítás körülbelül egy hónapig tartott (mindig csak három elemet festett, amikor azok elkészültek, úgy haladt tovább) és összesen 20 ezer forintot költött a konyha felfrissítésére.
Az eredmény pedig magáért beszél, amit imádunk! Nemcsak trendi és stílusos lett, hanem nagyon ízléses is. Olyan, mintha nem is ugyanarról a helyiségről készült volna a két fotó. Egy világos, energikus konyha lett a végeredmény, amihez csak gratulálni tudunk, nézzétek:
Külön dicséretet érdemelnek akonyhaszekrény óarany fogantyúi, amelyre pedig csak azt tudjuk mondani: telitalálat!
Neked hogy tetszik?

via

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...