Élményfőzés Sztarenki Dórával – készíts vele céklás rizottót fűszeres, diós morzsával, élőben!

Szívesen főznél együtt Sztarenki Dórával? Most itt a lehetőség, a Nosalty és a Knorr közös élményfőzésein ugyanis élőben főzhetsz együtt a sztárokkal, ráadásul még otthonról sem kell kimozdulnod, online csatlakozhatsz! Tarts velünk és Dórával 2021. november 13-án, görgess a részletekért! (x)

Legtöbben tudatában vagyunk annak, mennyire fontos az, milyen ételt választunk, és hogy a jelenben meghozott döntéseink, választásaink a jövőnket is befolyásolják. A „jó ételek” fogyasztása elengedhetetlen a hosszabb, egészségesebb élethez. De amit (t)eszünk, nemcsak a saját jövőnk szempontjából fontos, hanem bolygónkra is hatással lehet.

Az elfogyasztott élelmiszereink 75 százalékát mindössze 12 növény- és 5 állatfaj teszi ki. Ha ilyen kevés fajta ételt eszünk újra és újra, azzal egyrészt kihagyunk sok finom ízt és tápanyagot a táplálkozásunkból, másrészt rossz hatással lehetünk a növénytermesztéshez szükséges talajra is.

A közös élmények összehozzák az embereket, egy hangulatos közös főzés pedig különösen erős közösségkovácsoló hatással bírhat. A Nosalty és a Knorr Élményfőzéssel egybekötött sorozatában most úgy főzhetsz együtt, élesben a hazai gasztronómiai élet kedvelt arcaival, hogy még otthonról sem kell kimozdulnod, online csatlakozhatsz számítógépedről vagy mobiltelefonodról.

Élményfőzés Sztarenki Dórával – készíts vele céklás rizottót fűszeres-diós morzsával, élőben!

Főzz együtt Sztarenki Dórával!

Tarts velünk 2021. november 13-án, amikor is a tehetséges színésznő, Sztarenki Dóra várja a nézőket egy céklás rizottóval, melyre fűszeres, diós morzsa kerül. Dórit sokat láthatjuk képernyőn, a Terápia című sorozattal robbant be a köztudatba, de nem mellesleg az egyik Konyhafőnököt is megnyerte. Érdemes vele tartani, mert várhatóan isteni rizottót készít majd, és néhány tippet is megoszt velünk!

Kik főznek nálunk?

  • Gáspár Bea (2021. október 23.) – Hajdinás kölesfasírt zöldfűszeres mártogatóssal
  • Fancsikai Eszter (2021. november 6.) – Kókusztejes vegán harira
  • Sztarenki Dóra (2021. november 13.) – Céklás rizottó fűszeres-diós morzsával
  • Steiner Kristóf (2021. november 20.) – Taco feketebabpürével, sült zöldségekkel és salsával
  • Sass Dani (2021. november 27.) – Hagymás sültbrokkoli-krémleves

Tegyünk egy lépést az egészségesebb élet felé! Az Élményfőzésekre szombatonként kerül sor, kiválasztott szakácsod workshopjára legkésőbb az adott hét hétfőjéig tudsz jelentkezni, tehát ha Sztarenki Dóra élményfőzésére jelentkeznél, részvételi igényedet november 08. hétfőig tudod leadni.

Egy Élményfőzés ára 9900 forint, mely tartalmazza az alapanyagokkal teli csomagot és annak szállítási költségeit, valamint a linket, mellyel csatlakozhatsz a videóchathez. Szívesen csatlakoznál az összes Élményfőzéshez? Jelentkezz mind az 5 alkalomra 4 áráért 20%-os kedvezménnyel most 39 600 forintért!

Tudj meg még többet az Élményfőzés a jövő élelmiszereivel további eseményeiről itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...