Ellen Degeneres konyhája több, mint modern

A 24 millió dolláros kaliforniai otthonban vannak különleges megoldások!

Hollywood egyik legismertebb és talán a legkedveltebb párosa Ellen Degeneres és Portia De Rossi, akiknek otthona egészen pazar.

Két évvel ezelőtt vásárolt házukat 18.6 millió dollárért vásárolták, amit az átalakítások után most 24 millió dollárra becsültek.

Nem csoda, hiszen a házat a Csendes-óceán öleli át. Nem semmi a kilátás az extranagy nappaliból, igaz:

És ha már itt tartunk, a teraszt is imádjuk:

A konyha maximálisan felszerelt, ami gyakorlatilag egybe nyílik egy kültéri nappalival. Letisztult, ugyanakkor rengeteg pakolóhellyel kialakított, magas minőségű anyagokkal ellátott konyha remek ízlésre vall:

A konyha a másik oldalról. Nehéz rajta fogást találni, gyakorlatilag telitalálat!

Ki ne szeretne egy hasonló otthont, ahol négy hálószoba, minden kényelmet kielégítő közös terek, óriási ablakok és teraszok találhatóak. És a kilátás? Felbecsülhetetlen!

Ezeket olvastad már?

via Lonny

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...