Elképesztően finom újdonsággal hódít Magyarországon a KFC!

Hatalmas újítással jelentkeznek a magyar KFC éttermek, az ország vendéglátó egységeiben mostantól, különleges ízesítésű vega burger és tortilla is kapható lesz. 

Vegatáriánus ételekkel bővíti kínálatát a magyaroszági KFC. A mostantól elérhető Halloumi Burgerben és Twisterben a megszokott csirkét a KFC a világszerte ismert, egyre nagyobb népszerűségnek örvendő grillezett ciprusi halloumi sajttal helyettesíti.
Az étteremhálózat a növekvő vásárlói visszajelzések alapján döntött az új vegetáriánus ételek bevezetéséről. A ciprusi halloumi tehén-, kecske- és juhtej keverékéből készül. A KFC azért választotta ezt a sajtot, mert lágy szerkezete ellenére sem folyik szét vagy olvad meg grillezés közben, a szeletek pedig sütés után szép, aranybarna kérget kapnak.
Kiválóan illik a Halloumi Burger többi hozzávalójához, az ízletes, szarvasgombás szószhoz, a friss jégsalátához és rukkolához. Ezek mellé zamatos koktélparadicsom és lilahagyma-saláta is kerül a pirított zsemlébe.
Mostantól a népszerű Twisterből is elérhető húsmentes változat, ami szintén halloumival készül. A KFC vegetáriánusok számára is alkalmas kínálata jelentősen bővül az újítással. A Halloumi Burger és Twister 2019. július 2-től elérhető minden magyarországi KFC étteremben és házhoz szállítva is.
„A vendégeink elégedettsége kiemelt szempont számunkra, ezért fontos, hogy minőségi és friss alapanyagokból készült ételeket kínáljunk nekik, elérhető áron. A visszajelzéseik alapján döntöttünk úgy, hogy bővítjük vegetáriánus kínálatunkat és bevezetjük a Halloumi Burgert és Twistert. Bízunk benne, hogy az új ételek a kulináris élvezetek, az ínyenc sajtok kedvelői és a vegetáriánusok kedvencei lesznek. ” – mondta Juhász Nándor, a KFC marketing vezetője.
A KFC ételei egyedi ízüket annak köszönhetik, hogy kizárólag ellenőrzött, friss hozzávalókból készülnek. Helyi beszállítóktól, megbízható gazdaságokból heti több alkalommal érkezik friss csirke és zöldség az éttermekbe, amit közvetlenül felszolgálás előtt készítenek el az éttermek munkatársai.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...