Elképesztően aranyos ételek rizsből - vétek lenne őket megenni!

A macskás és kölyökkutyás videókkal egy valami veheti csak fel a versenyt: az aranyosabbnál aranyosabb ételfotók. Neked melyik a kedvenced?

Ma már nem újdonság, inkább tucatszámba megy, az, ha valaki szép környezetben, különleges hangulatot kreálva fotóz ételeket. Az ételművészek azonban a megszokott alapanyagokat is képesek új formában megmutatni, amire tény, nem tudunk ráunni.

Egy bangkoki orvos is felcsapott amatőr ételművésznek: szabadidejében olyan alkotásokat készít, amiket biztos, hogy senkinek nincs szíve megenni. Persze, nem is ezért készülnek. Elmondása szerint az egész csupán egy véletlen műve: évekkel ezelőtt egy alkalommal, amikor ebédelt, elkezdte rendezgetni a rizsszemeket a tányérján, amiből mára egy óriási látogatottságú Facebook és Instagram oldal lett, Paceloving Pax néven.

Cuki macis:

Pokemonos:

Tündéres tízórais doboz, aminek biztos, hogy minden gyerek örülne:

Cicás:

Malackás:

Pandás:

Ezeket olvastad már?

via

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...