Elképesztő változáson ment keresztül ez férfi, mióta nem iszik alkoholt

Egy érdekes előtte-utána kép járta be az internetet, amin egy férfi megosztotta, hogy nézett ki, mikor alkoholt fogyasztott, és most, miután lemondott róla.

Ha te is belevágtál a száraz novemberbe, akkor így az első egyharmad után azért már valószínűleg belefutottál olyan szituációba, mikor alap esetben ittál volna. Mindegy, hogy ez egy vacsora, közös borozgatás vagy éppen egy finom sör a kanapén, hogy levezesd a napot. Ha esetleg kezdenéd elveszteni a lelkesedésedet, akkor hoztunk neked egy inspiráló sztorit, ami után újra lesz motivációd, legalábbis egy darabig.

Kenny D. három évvel ezelőttig súlyos alkoholfüggő volt és naponta 12-15 pohár alkoholt fogyasztott, 3-4 alkalommal hetente pedig teljesen kiütötte magát. 34 évesen rájött, ha nem változtat, és nem hagy fel káros szenvedélyével, akkor végleg tönkreteszi magát. Jelentkezett az Anonim Alkoholistákhoz, majd józansága első 24 órája után készített magáról egy képet:

„Akkor kaptam az első érmet a józanságomért, mivel 24 órája tiszta voltam. Pocsékul éreztem magam, és borzalmasan néztem ki. Azért csináltam fotót magamról, hogy sose felejtsem el ezt az állapotomat. Amikor már 30 napja józan voltam, újabb szelfit készítettem, mert addigra már elég drasztikusnak volt a változás.”

Kenny tovább folytatta a fotók készítését, és akárhányszor kapott egy új érmet, lőtt magáról egy képet. Az első év után úgy döntött, hogy a Redditen is megosztja a róla készült előtte-utána felvételt, amire meglepetésére több ezer reakció érkezett. Rengetegen gratuláltak neki az elért eredményéhez, sőt sokan még tanácsot is kértek tőle, hogyan csinálják utána.

Azóta minden november másodikán, a józansági évfordulóján új képet rak ki magáról. A férfi ráadásul nem csak az alkoholt hagyta el, hanem a többi rossz szokását is, és elkezdett egészségesen étkezni és jógázni is. Ez már három éve történt, ami alatt ennyit változott Kenny:

Reméljük, sikerült egy újabb löketet adnunk, hogy tovább folytasd a száraz novembert.

Ezeket olvastad már?

via

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...