Elhunyt Járosi Tamás, a Malackrumpli tulajdonosa

Járosi Tamás alig két hónappal ezelőtt még több interjút adott a balatoni munkaerőhiányról, halálának hírét a közösségi oldalán hozta nyilvánosságra családja.

Elhunyt Járosi Tamás ingatlanfejlesztő, a tihanyi Malackrumpli étterem tulajdonosa – írja a hvg.hu. A hírt a 47 éves férfi családja közösségi oldalán osztotta meg, azt írták:

„Csak ülünk szótlanul, már szavak sincsenek. Tamás itthagyott minket, túl jó volt ő erre a világra.”

Járosi Tamás (Fotó: Farkas Norbert/24.hu)

Járosi Tamás alig két hónapja szólalt fel több platformon a balatoni vendéglátás helyzete kapcsán. Az RTL Híradójában arról beszélt, hogy éttermébe még havi nettó 800 ezer forintos fizetésért sem talál séfhelyettest, a 24.hu-nak pedig arról adott interjút, mi okozhatja a munkaerőhiányt és mi minden kellene ahhoz, hogy ne csak nyáron lendüljön fel a magyar turizmus.

A vállalkozó étterme, a Malackrumpli 2013-ban nyitott Balatonfüreden a BioBalaton termelői piac részeként. A Malackrumpli az első szezonban hatalmas sikert aratott, a következő évben azonban – ahogy az azóta étteremmé nőtt vendéglátóhely oldalán olvasható – csak nagy nehézségek árán tudott újból megnyitni. A Malackrumpli alig tíz év alatt végül Tihany egyik legnépszerűbb éttermévé nőtte ki magát.

Címlapkép: Farkas Norbert/24.hu

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

40 éves lett az IKEA legendás húsgolyója, mi pedig kimentünk...

Aki életében járt már IKEA áruházban, minden bizonnyal kóstolta a legendás húsgolyójukat is, sőt, elképzelhetőnek tartom, hogy otthonra is vásárolt belőle. Azt azonban kevesen tudják, kinek köszönhetjük ezt a mára ikonikussá vált fogást, hogy mit testesít meg a tányérra halmozott golyó, szósz, borsó, krumplipüré és áfonyalekvár, vagy hogy mennyi idő és milyen sok munka szükséges ahhoz, hogy az IKEA éttermeiben új étel kerülhessen a vásárlók tányérjára. Az IKEA Magyarország jóvoltából egy háromnapos sajtóúton kaptunk választ ezekre a kérdésekre.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...