Elhunyt Járosi Tamás, a Malackrumpli tulajdonosa

Járosi Tamás alig két hónappal ezelőtt még több interjút adott a balatoni munkaerőhiányról, halálának hírét a közösségi oldalán hozta nyilvánosságra családja.

Elhunyt Járosi Tamás ingatlanfejlesztő, a tihanyi Malackrumpli étterem tulajdonosa – írja a hvg.hu. A hírt a 47 éves férfi családja közösségi oldalán osztotta meg, azt írták:

„Csak ülünk szótlanul, már szavak sincsenek. Tamás itthagyott minket, túl jó volt ő erre a világra.”

Járosi Tamás (Fotó: Farkas Norbert/24.hu)

Járosi Tamás alig két hónapja szólalt fel több platformon a balatoni vendéglátás helyzete kapcsán. Az RTL Híradójában arról beszélt, hogy éttermébe még havi nettó 800 ezer forintos fizetésért sem talál séfhelyettest, a 24.hu-nak pedig arról adott interjút, mi okozhatja a munkaerőhiányt és mi minden kellene ahhoz, hogy ne csak nyáron lendüljön fel a magyar turizmus.

A vállalkozó étterme, a Malackrumpli 2013-ban nyitott Balatonfüreden a BioBalaton termelői piac részeként. A Malackrumpli az első szezonban hatalmas sikert aratott, a következő évben azonban – ahogy az azóta étteremmé nőtt vendéglátóhely oldalán olvasható – csak nagy nehézségek árán tudott újból megnyitni. A Malackrumpli alig tíz év alatt végül Tihany egyik legnépszerűbb éttermévé nőtte ki magát.

Címlapkép: Farkas Norbert/24.hu

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...