1. Táncoló tintahal
Szegény tintahal annyira bizarr táncot lejt a tányérodon - hiába halott, a szójaszósz sótartalmának hála izomösszehúzódásai miatt úgy tűnik, nagyon is életben van. Durva, nézzétek:
2. Nyers lóhús
Furcsa nem furcsa (nekem az volt), a japánok szeretik a nyers lóhúst is, melynek neve: Basashi.
3. Natto - fermentált szójabab
Ez nem más, mint erjesztett szójabab, mely jellegzetes szaggal és nyálkás textúrával rendelkezik, és akár reggelire is szívesen fogyasztják.
4.Inago no Tsukudani
Ez kérem szépen szójaszószban főtt ropogós sáska. Nincs kérdésünk.
5. Shirako
Halak és különféle vízi puhatestűek spermája, teje - nyersen vagy főzve is ehető, nyami!
Ezeket olvastad már?
Ez a picike lány tényleg 137 banánt evett meg 6...
Ekkora banánimádót még sose láttunk - a kb. 40 kilós lány olyan gyorsan termeli be a banánokat, hogy öröm (?) nézni, és hallgatni is.
Brecz Judit12 annyira cuki étel, hogy nem lesz szíved megenni őket
Ez az anyuka annyira édes-kedves-tündéri fogásokat készít a gyerekeinek, hogy azokat megenni kegyetlenség! Nézzétek.
Brecz JuditDöbbenet, hogy készül a MOCHI, a japánok világhírű nyúlós édessége
De hogy bírja erővel? És hogy nem üt rá a másik kezére az óriás fakalapáccsal? Ilyen kérdéseink voltak, mikor megnéztük ezt a videót - így készül a japánok ragacsos mochija!
Brecz Judit17 sokkolóan bizarr fogás Japánból
Alábbi összeállításunkat csak erős idegzetűeknek ajánljuk, vagy azoknak, akik ma még nem ettek semmit!
Hering Andrásvia sobadsogood