Elfogyott az ennivaló Meghan Markle és Harry herceg esküvőjén?

Szokatlan látvány fogadta azokat, akik a Harry herceg és Meghan Markle esküvői bulijának helyet adó Frogmore House környékén ólálkodtak szombat este.   

Május 19-én házasodott össze Harry herceg és Meghan Markle. A látványos esküvőt követően a királynő először 600 embert látott vendégül egy fogadáson, majd Károly herceg adott vacsorát a legszűkebb körnek, 200 embernek. Mark Flanagan királyi séf csapata gondoskodott a királyi birtokokról származó organikus alapanyagok elkészítéséről. Az esküvő részleteiről mi is beszámoltunk.

A pizza megérkezik a Frogmore House-hoz

Úgy tűnt, a tavaszias menü minden igényt kielégített - mi biztosan nem panaszkodtunk volna. Ezzel együtt furcsa jelenetnek lehettek szemtanúi azok, akik az esti fogadásnak helyet adó Frogmore House körül legyeskedtek este 7 óra körül.

Az ifjú pár egy régi Jaguarral érkezett az esti bulira

Két hölgy egy nagy, áttetsző gurulós tárolóban maga után húzott jó pár pizzásdobozt a Pizza Expresstől. A szokatlan látványt pár perccel azelőtt vették filmre, hogy a vendégek megérkeztek volna az eseményre. Gyanús, hogy nem a méregdrága cateringgel volt baj, hanem a pizzarendelés az esti buli egyik poénja lehetett.

Meghan és Harry tortája, amelyet Claire Ptak készített

A 200 vendég, és az 1968-as Jaguar E-Type-al érkező ifjú pár mindenesetre nem csupán bárányt, kagylót és organikus kecskesajtot falatozhatott, hanem pizzát is. Reméljük, Meghan nem paradicsomszószozta össze a Stella MacCartneytervezte második menyasszonyi ruháját...

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...