Fogadjunk, te is rosszul használod az elektromos fogkefét

Valószínűleg a cím olvasása után te is felcsattantál: mégis mit lehet ezen elrontani!? Egy dentálhigiénikus válaszol a kérdésre!

Ismét tanulhatunk valami fontosat a TikToknak köszönhetően, ezúttal éppenséggel azt, hogyan kell használni helyesen az elektromos fogkefét. Egy krystaroseheath nevű felhasználó, aki a valóságban dentálhigiéniás szakember, elárulta, hogy a legnagyobb baj az elektromos fogkefével, hogy ugyanúgy használjuk, mint a sima fogkefét, és dörzsöljük vele a fogainkat. Szerinte ezzel több probléma is akad.

Kérlek titeket, ne súroljátok a fogaitokat elektromos fogkefével. Nem habarcsot próbáltok lekaparni valahonnan

– emelte ki.

@krystaroseheath How to properly brush your teeth with an electric toothbrush ! #teeth #toothbrush #dental #fypシ ♬ original sound - Krysta

Ezen kívül azt is elárulta, hogy a kefét negyvenöt fokos szögben kellene közelíteni az ínyhez, és hogy a legjobb, ha a fogmosást úgy végezzük, hogy közben négy részre osztjuk fejben a szájüreget. Ezen kívül felhívta a figyelmet, hogy először a fogak külső oldalán, majd a belsőn kell végig menni tisztításkor.

A legmeglepőbb tanácsa azonban az volt, hogy ne öblítsük ki a szánkat vízzel, hiszen ezzel a fogkrém összes hasznos hatását is kiöblítjük.

Forrásunk volt.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek még:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...