Együnk Egymásért: válassz a jótékonysági tortacsodák közül, és tégy jót!

Nem késő csatlakozni az Együnk Egymásért program keretein belül az Élelmiszerbank adományozásához.

Még két hétig folytatódik az Élelmiszerbank szeptember óta tartó, idén a 10. születésnapját ünneplő Együnk Egymásért kampánya. Az idei cél 250.000 adag étel eljuttatása nélkülözőkhöz. A vendéglátóhelyek, vállalatok adománygyűjtései által az Élelmiszerbank az őszi időszakban növelni tudja a rászorulókhoz juttatott élelmiszer mennyiségét.

Még nem késő csatlakozni és felajánlásokat tenni a jó ügy érdekében! Decemberben is gasztronómiai jótevő kalandok sora vár minden érdeklődőt, hiszen az Élelmiszerbank az utolsó hetekben is várja az új belépők csatlakozását, akik az Élelmiszerbankkal közösen tesznek az élelmiszerpazarlás és nélkülözés csökkentéséért.

Úgy lehetünk mi is a részesei ennek a jó ügynek, ha felkeressük a csatlakozó vendéglátóhelyek valamelyikét, és megkóstolunk egy jótékonyági fogást, ami által segítjük a kampány célját és a rászorulókat!

Keresd a jótékonysági tortákat: Vegan Street: Mogyoróvajas csokitorta, Tonkabab: Málnás csokitorta, Nyers Torta: Csokoládés-málnás mentes torta, Bemycake: Fehércsokis áfonyás torta, Neked Cake: Málnás mascarpone torta

A Magyar Élelmiszerbank a tavalyi évben 8 300 tonna jó minőségű élelmiszert mentett meg a megsemmisítéstől. A program adományai az élelmiszerek megmentését finanszírozzák, hogy azok olyan helyekre jussanak el, ahol a legnagyobb szükség van rájuk. Éves szinten közel 250 000 ember jut élelmiszerhez az Élelmiszerbank országos munkája által.

A csatlakozók között üdvözölhetjük az idei évben a Boló webáruházat, ahol 5 partner cukrászda felajánlásai támogatják az Élelmiszerbankot. Az ő szupererejük a tortakészítés!

Válassz a jótékonysági tortacsodák közül, és tégy jót! Segíts te is, hogy minél több nélkülöző kaphasson az Élelmiszerbank által mentett élelmiszerből!

A Boló-n keresztül csatlakozott a jubileumi kampányhoz a Neked Cake, a Be my cake by Sophie, a Nyers Torta, a Vegan Street és a Tonkababa. Tortáikból 5%-ot ajánlanak fel jó célra, ezzel támogatják az Élelmiszerbankot és a rászorulók élelmezését.

Jó(t)evésre fel! Látogass el a csatlakozó vendéglátóhelyekre, és válaszd az Élelmiszerbankot támogató fogásokat! Csatlakozók listája ITT!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...