Egyszerű trükkel megelőzheted, hogy tiszta jég legyen a dobozos fagyid teteje

Ha téged is idegesít, hogy kis jégkristályok keletkeznek a jégkrémed tetején, akkor próbáld ki ezt az egyszerű trükköt.

Nincs is annál elszomorítóbb (kis túlzással), mint amikor kinyitod a megmaradt jégkrémedet,és tiszta jég a teteje. Nemrég egy ausztrál nő rájött, hogyan lehet megakadályozni, hogy jégkristályok keletkezzenek.

Fejjel lefelé kell berakni a fagyóba!

A nő szerint, ha fejjel lefelé teszed be a mélyhűtődbe a fagyisdobozt, akkor a félig megolvadt fagyi teteje rácsöpög a doboz fedelére (ami ugye alulra került), és volt nincs, jégkristályok! Azért ennél a trükknél érdemes arra is odafigyelned, hogy jól zárd le a fedelét, nehogy kifolyjon az egész a hűtőbe.

Pálcikás varázslat

A leleményes hölgy egy másik trükköt is megosztott a Daily Mail-lel. Azért hogy a pálcikás jégkrémek ne fagyjanak kőkeményre, és úgy hűljenek le, hogy közben puhák is maradjanak, zárható zacskóba teszi őket!

Hátra tedd

Azért, hogy biztosan kivédd a fagyidon éktelenkedő jeges hegycsúcsokat, rakd a mélyhűtő hátuljába vagy aljába a dobozt. Ezzel ugyanis elkerülöd, hogy a nyitogatások miatt megolvadjon a teteje.

Ezeket olvastad már?

Ezeket olvastad már?

via

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...