Egyszerű trükkel megelőzheted, hogy tiszta jég legyen a dobozos fagyid teteje

Ha téged is idegesít, hogy kis jégkristályok keletkeznek a jégkrémed tetején, akkor próbáld ki ezt az egyszerű trükköt.

Nincs is annál elszomorítóbb (kis túlzással), mint amikor kinyitod a megmaradt jégkrémedet,és tiszta jég a teteje. Nemrég egy ausztrál nő rájött, hogyan lehet megakadályozni, hogy jégkristályok keletkezzenek.

Fejjel lefelé kell berakni a fagyóba!

A nő szerint, ha fejjel lefelé teszed be a mélyhűtődbe a fagyisdobozt, akkor a félig megolvadt fagyi teteje rácsöpög a doboz fedelére (ami ugye alulra került), és volt nincs, jégkristályok! Azért ennél a trükknél érdemes arra is odafigyelned, hogy jól zárd le a fedelét, nehogy kifolyjon az egész a hűtőbe.

Pálcikás varázslat

A leleményes hölgy egy másik trükköt is megosztott a Daily Mail-lel. Azért hogy a pálcikás jégkrémek ne fagyjanak kőkeményre, és úgy hűljenek le, hogy közben puhák is maradjanak, zárható zacskóba teszi őket!

Hátra tedd

Azért, hogy biztosan kivédd a fagyidon éktelenkedő jeges hegycsúcsokat, rakd a mélyhűtő hátuljába vagy aljába a dobozt. Ezzel ugyanis elkerülöd, hogy a nyitogatások miatt megolvadjon a teteje.

Ezeket olvastad már?

Ezeket olvastad már?

via

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...