Egyszerű krémes sütemények karácsonyra

Hogy mit ajánlunk most nektek? Egyszerű krémes süteményeket karácsonyra, hogy az isteni krémes sütiélmény ne maradjon el, de túl bonyolult se legyen a sütögetés.

Egyszerű krémes sütemények karácsonyra? Igen, mert a krémes édességekről nem szeretnénk lemondani, főleg az év legünnepibb időszakában, amikor az evésé (is) a főszerep. Hogy milyen egyszerű krémes süteményt ajánlunk nektek? Habkönnyűt, madártejest, gesztenyést, almásat, kávésat. Lássuk:

  1. 1.

    Habkönnyű felhő szelet

    Már a nevével elvarázsol minket ez a habos sütemény!

  2. 2.

    Tiramisu alaprecept

    A tiramisu alapreceptje mindig jól jön az ember konyhájában.

  3. 3.

    Lajcsi szelet egyszerűen

    Pudingos puncsos-vaníliás ízek várnak ebben a Lajos szeletben.

  4. 4.

    Gesztenyés krémes sütés nélkül

    Elegáns külsejű, csinos sütemény a gesztenyekedvelő vendégseregnek.

  5. 5.

    Tomi szelet

    A Tomik pihe-puha süteménye is magáért beszél, készítsétek el!

  6. 6.

    Gesztenyés krémes Flórától

    A krémes gesztenyés finomságok ideje pont év végén van, milyen szerencse!

  7. 7.

    Gesztenyés-meggyes tiramisu

    Miért ne kerülhetne gesztenye és meggy a tiramisunkba? Krémes, különleges!

  8. 8.

    Hólabda, a krémes kozák kucsma

    Gyönyörű kis retró kucsmácskák sok krémmel és roppanós csokitetővel.

  9. 9.

    Francia krémes, ahogy mi szeretjük

    A krémes sütemények királynőjét karácsonykor is bevetheted!

  10. 10.

    Meggyes csokoládés szelet

    A rengeteg csokoládés krémet a meggy savanykás íze és állaga tutira feldobja!

Még több karácsonyi sütemény itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...