Az egybesült zöldségfasírt ugyan nem a legünnepibb hangzású étel, mégis jól járunk azzal, ha elkészítjük húsvétra, ugyanis olcsó, laktató, könnyen összedobható finomság. Ráadásul a tavaszi ünnepkör hidegtálai és majonézes salátái mellé is kiválóan illik majd, hidegen és melegen is fogyaszthatjuk az egybesült zöldségfasírtokat. De elég is a szép szavakból, jöjjön inkább pár tuti recept!
-
1.
Egybesült lencsés gombafasírt
-
2.
Egyben sült tavaszi zöldségek
-
3.
Mexikói zöldségfasírt
-
4.
Stefánia vagdalt-gombából
-
5.
Sokzöldséges vegán Wellington
-
6.
Zöldségfasírozott
Még több zöldségfasírt itt!
Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!