8 egyben sült tészta, ami összeköti a kellemeset a hasznossal

A tésztafőzés önmagában sem túl macerás, de amikor a dolgok nagy része a sütőben történik, a szakács még boldogabb lesz. Egy felül ropogós, belül szaftos, sajtosan nyúlós tésztaétel nemcsak egyszerű, hanem ellenállhatatlanul dekadens is. De vajon melyiket válasszuk?

  1. 1.

    Zöldséges tészta csőben sütve

  2. 2.

    Egyben sült fetás-paradicsomos tészta

  3. 3.

    Ricottás-spenótos töltött kagylótészta

  4. 4.

    Karfiolos-gombás rakott tészta

  5. 5.

    Túrós tészta "lasagne"

  6. 6.

    Tésztafelfújt gazdagon

  7. 7.

    Sonkás-hagymás-tojásos rakott tészta

  8. 8.

    Csőben sült cukkinis tészta

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...