Egy napra megnyílik Budapest egyik legjobb étterme – Új helyen, igazi különlegességekkel

A Rosenstein Vendéglő, bár most nem ültetheti asztalhoz vendégeit, e hét szombaton egy igazi pop-up étteremben várja a kulináris élményre vágyókat.

Igazi New York-i hangulat elevenedik meg szombaton a Rosenstein Vendéglő melletti üres telken - derül ki a Dining Guide cikkéből. A pop-up étterem, vagyis inkább Rosenstein Drive palettáján minden lesz, aminek egy éttermi élményre éhező ember örülhet, hamburger, burrito, bao és fish & chips egyaránt, mindez persze az okkal imádott Rosenstein-változatban.

A pop-up Drive ötletét Rosenstein Robi álmodta meg, aki éveken át dolgozott vendéglátósként New York-ban. Robi elmesélése szerint ez alatt az idő alatt Brooklyn-ban járva többször is látott olyan foodtruckokat és éttermi kitelepüléseket, ahol egészen egyszerű, mégis zseniális ételeket lehetett kapni, most hétvégén pedig itt, Budapest VIII. kerületében is szeretné átadni ezt az élményt az embereknek.

Facebook.com/Rosensteinpest

Az igazi "Rosenstein-alapanyagok" természetesen ezekben az ételekben is visszaköszönnek majd, a libamáj, a bárány és a házi kecskesajt egyaránt megjelennek majd a választékban. Rosenstein Timi baoja például omlós császárhússal készül, a hamburgerek mellé sima krumpli helyett csicsókachips jár majd, a burgert hús helyett kecskesajttal is lehet kérni, a burritóba a guacamole mellé pedig egy kis ricsett is kerül.

Annak sem kell szomorkodnia, aki most szombaton nem tud részt venni az étterem mellett található pop-up eseményen, az ételek ugyanis még egy teljes hétig házhoz rendelhetőek lesznek.

A Rosenstein Drive e hét szombaton (december 12.) vár mindenkit dél és este hat óra között a VIII. kerületi Festetics György utca - Mosonyi utca és Fiumei út torkolatában.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!

Ezeket olvastad már?

#HÁZICSEMEGE: LYS Candles

A LYS Candles kézzel öntött prémium gyertyái természetes illóolajokkal készülnek szója-, repce- és kókuszviasz felhasználásával, de egyedi porcelánokra is lecsaphatsz a kínálatból.

Nosalty

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...