Egészségesebben étkeznél? 19 recept, amelyeket bátran kipróbálhatsz

Most már tényleg ideje nekiveselkedni azoknak az újévi egészséges étkezéssel kapcsolatos fogadalmaknak! Ennek megtartásában segít receptválogatásunk.

  1. 1.

    Szendvicskrém vörös káposztából

  2. 2.

    Karalábés céklakrémleves céklachipsszel

  3. 3.

    Salátaleves rántottával

  4. 4.

    Török vöröslencse-krémleves

  5. 5.

    Parmezános sült sárgarépa

  6. 6.

    Déli tőkegombával töltött édesburgonya

  7. 7.

    Levesben főtt zöldségpüré

  8. 8.

    Tökfőzelék olaszosan

  9. 9.

    Hajdinás lencsesaláta

  10. 10.

    Reform kaliforniai töltött paprika

  11. 11.

    Görögös rakott zöldség

  12. 12.

    Almás csirke répás kuszkusszal

  13. 13.

    Zöldséggel töltött csirkemell

  14. 14.

    Káposztába göngyölt csirke

  15. 15.

    Teljes kiőrlésű spenótos táska

  16. 16.

    Narancsos-mogyorós kekszek

  17. 17.

    Fitt kakaós csiga

  18. 18.

    Mindenmentes házi Ferrero Rocher

  19. 19.

    Téli vitamin "tsunami"

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...