Elkészítettük a Bibimbapot, az egészséges koreai egytálételt, megmentettük a szétesett majonézed

Múlt héten pár egyszerű lépésben megmutattuk, hogyan süthetsz isteni zöldségfasírtot, bebizonyítottuk, hogy a „szegények parmezánjával" bármilyen tésztát feldobhatsz, és megtanítottuk, hogyan készíthetsz otthon kókusztejet 2 olcsó hozzávalóból.

  1. 1.

    A ropogós zöldségfasírt 5 kötelező lépése

    A zöldségfasírtok népszerűségén talán az ront a legtöbbet, hogy sokszor nem megfelelően készülnek. A sületlen, ázott pogácsák ellen készült ez a cikk, hogy örökre elfelejthessük az ilyen kudarcokat.

  2. 2.

    Készítsd el spárgából a tavasz legfinomabb levesét, mi adjuk hozzá a receptet

    Itt az idő, hogy megfőzzük az év első, friss alapanyagokból készült spárgakrémlevesét. Ígérjük, hogy gyors, egyszerű és nagyon ízletes receptet mutatunk, amit akár két fontos munkahelyi e-mail közben is összedobhatsz!

  3. 3.

    Bors feketén-fehéren: legyen a fűszerpolcon mindegyikből

    A fűszerek világában nem könnyű tájékozódni, annyiféle különböző variáció létezik. Megéri azonban megismerkedni minél több szereplővel, most a borson van a sor.

  4. 4.

    A „szegények parmezánja” minden tésztát gazdagabbá tesz

    A legfinomabb és legkülönlegesebb megoldások néha kényszerből születnek. Ennek a zseniális olasz zsemlemorzsának is ez a története.

  5. 5.

    Mindenki imádja az epret, de ezeket a dolgokat kevesen tudják róla – pedig érdemes

    A piros, édeskés gyümölcsnek szinte senki nem tud ellenállni, ami nemcsak eszméletlen finom, de rengeteg jótékony hatása is van!

  6. 6.

    Itt az ÚJKRUMPLI: kicsi, rongyos, és jóval egészségesebb öreg társánál

    Végre megjött a tavasz, és jönnek sorban a kedvenc alapanyagaink is: a spárga mellett az újburgonya is megjelent a piacokon. Az apróbb, általában rózsaszínes, rongyos héjú kedvencünket bármikor szívesen ennénk, és ennek több oka is van. Tudtad, hogy jóval kedvezőbbek az élettani hatásai, mint öreg társának?

  7. 7.

    Alaplé: sertéshús a terítéken, avagy mi a karaj, tarja, csülök, dagadó vagy oldalas

    A csirke után ideje áttérni konyhánk második leggyakoribb vendégére, a sertésre. Ma már a legtöbben ritkán találkozunk féldisznóval, így inkább a sertés legismertebb részeit mutatjuk be, és adunk pár hasznos tippet, mire érdemes figyelni.

  8. 8.

    Bibimbap: így készül a szép és egészséges koreai egytálétel

    Ha a koreaiak egy minden ízigényüket és érzékszervüket kielégítő fogást szeretnének enni, akkor készítenek egy bibimbapot. Ezt pirítva és csak simán rizsre tálalva is kedvelik. Nézzétek, hogyan készül!

  9. 9.

    Így készül a házi kókusztej olcsón és egyszerűen...csak 2 hozzávalóból!

    Egyre többen fogyasztanak tehéntej helyett különböző növényi alapú, tejhelyettesítő italokat, amiket legkönnyebb a boltban beszerezni, de pénztárcakímélőbb, ha mi magunk készítjük el. Mutatjuk, hogyan lehet otthon, házilag kókusztejed!

  10. 10.

    Íme a megoldás, ha szétesett a házi majonézed + a legfinomabb mártások majonézből

    Mártásfronton a majonéz dobogós a népszerűségi listán, de könnyen lehet, hogy igazából az első helyen áll. A tojás-olaj emulzióját megrészegítő boldogság elkészíteni, viszont a szétesett majonéz látványa eléggé hervasztó látvány. Megmutatjuk, mennyire könnyen menthetjük meg, ráadásul, ha már témánál vagyunk, mutatunk pár majonézalapú mártást.

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...