Elkészítettük a Bibimbapot, az egészséges koreai egytálételt, megmentettük a szétesett majonézed

Múlt héten pár egyszerű lépésben megmutattuk, hogyan süthetsz isteni zöldségfasírtot, bebizonyítottuk, hogy a „szegények parmezánjával" bármilyen tésztát feldobhatsz, és megtanítottuk, hogyan készíthetsz otthon kókusztejet 2 olcsó hozzávalóból.

  1. A ropogós zöldségfasírt 5 kötelező lépése
    1.

    A ropogós zöldségfasírt 5 kötelező lépése

    A zöldségfasírtok népszerűségén talán az ront a legtöbbet, hogy sokszor nem megfelelően készülnek. A sületlen, ázott pogácsák ellen készült ez a cikk, hogy örökre elfelejthessük az ilyen kudarcokat.

  2. Készítsd el spárgából a tavasz legfinomabb levesét, mi adjuk hozzá a receptet
    2.

    Készítsd el spárgából a tavasz legfinomabb levesét, mi adjuk hozzá a receptet

    Itt az idő, hogy megfőzzük az év első, friss alapanyagokból készült spárgakrémlevesét. Ígérjük, hogy gyors, egyszerű és nagyon ízletes receptet mutatunk, amit akár két fontos munkahelyi e-mail közben is összedobhatsz!

  3. Bors feketén-fehéren: legyen a fűszerpolcon mindegyikből
    3.

    Bors feketén-fehéren: legyen a fűszerpolcon mindegyikből

    A fűszerek világában nem könnyű tájékozódni, annyiféle különböző variáció létezik. Megéri azonban megismerkedni minél több szereplővel, most a borson van a sor.

  4. A „szegények parmezánja” minden tésztát gazdagabbá tesz
    4.

    A „szegények parmezánja” minden tésztát gazdagabbá tesz

    A legfinomabb és legkülönlegesebb megoldások néha kényszerből születnek. Ennek a zseniális olasz zsemlemorzsának is ez a története.

  5. Mindenki imádja az epret, de ezeket a dolgokat kevesen tudják róla – pedig érdemes
    5.

    Mindenki imádja az epret, de ezeket a dolgokat kevesen tudják róla – pedig érdemes

    A piros, édeskés gyümölcsnek szinte senki nem tud ellenállni, ami nemcsak eszméletlen finom, de rengeteg jótékony hatása is van!

  6. Itt az ÚJKRUMPLI: kicsi, rongyos, és jóval egészségesebb öreg társánál
    6.

    Itt az ÚJKRUMPLI: kicsi, rongyos, és jóval egészségesebb öreg társánál

    Végre megjött a tavasz, és jönnek sorban a kedvenc alapanyagaink is: a spárga mellett az újburgonya is megjelent a piacokon. Az apróbb, általában rózsaszínes, rongyos héjú kedvencünket bármikor szívesen ennénk, és ennek több oka is van. Tudtad, hogy jóval kedvezőbbek az élettani hatásai, mint öreg társának?

  7. Alaplé: sertéshús a terítéken, avagy mi a karaj, tarja, csülök, dagadó vagy oldalas
    7.

    Alaplé: sertéshús a terítéken, avagy mi a karaj, tarja, csülök, dagadó vagy oldalas

    A csirke után ideje áttérni konyhánk második leggyakoribb vendégére, a sertésre. Ma már a legtöbben ritkán találkozunk féldisznóval, így inkább a sertés legismertebb részeit mutatjuk be, és adunk pár hasznos tippet, mire érdemes figyelni.

  8. Bibimbap: így készül a szép és egészséges koreai egytálétel
    8.

    Bibimbap: így készül a szép és egészséges koreai egytálétel

    Ha a koreaiak egy minden ízigényüket és érzékszervüket kielégítő fogást szeretnének enni, akkor készítenek egy bibimbapot. Ezt pirítva és csak simán rizsre tálalva is kedvelik. Nézzétek, hogyan készül!

  9. Így készül a házi kókusztej olcsón és egyszerűen...csak 2 hozzávalóból!
    9.

    Így készül a házi kókusztej olcsón és egyszerűen...csak 2 hozzávalóból!

    Egyre többen fogyasztanak tehéntej helyett különböző növényi alapú, tejhelyettesítő italokat, amiket legkönnyebb a boltban beszerezni, de pénztárcakímélőbb, ha mi magunk készítjük el. Mutatjuk, hogyan lehet otthon, házilag kókusztejed!

  10. Íme a megoldás, ha szétesett a házi majonézed + a legfinomabb mártások majonézből
    10.

    Íme a megoldás, ha szétesett a házi majonézed + a legfinomabb mártások majonézből

    Mártásfronton a majonéz dobogós a népszerűségi listán, de könnyen lehet, hogy igazából az első helyen áll. A tojás-olaj emulzióját megrészegítő boldogság elkészíteni, viszont a szétesett majonéz látványa eléggé hervasztó látvány. Megmutatjuk, mennyire könnyen menthetjük meg, ráadásul, ha már témánál vagyunk, mutatunk pár majonézalapú mártást.

Címlapról ajánljuk

További cikkek