Elkészítettük a Bibimbapot, az egészséges koreai egytálételt, megmentettük a szétesett majonézed

Múlt héten pár egyszerű lépésben megmutattuk, hogyan süthetsz isteni zöldségfasírtot, bebizonyítottuk, hogy a „szegények parmezánjával" bármilyen tésztát feldobhatsz, és megtanítottuk, hogyan készíthetsz otthon kókusztejet 2 olcsó hozzávalóból.

  1. A ropogós zöldségfasírt 5 kötelező lépése
    1.

    A ropogós zöldségfasírt 5 kötelező lépése

    A zöldségfasírtok népszerűségén talán az ront a legtöbbet, hogy sokszor nem megfelelően készülnek. A sületlen, ázott pogácsák ellen készült ez a cikk, hogy örökre elfelejthessük az ilyen kudarcokat.

  2. Készítsd el spárgából a tavasz legfinomabb levesét, mi adjuk hozzá a receptet
    2.

    Készítsd el spárgából a tavasz legfinomabb levesét, mi adjuk hozzá a receptet

    Itt az idő, hogy megfőzzük az év első, friss alapanyagokból készült spárgakrémlevesét. Ígérjük, hogy gyors, egyszerű és nagyon ízletes receptet mutatunk, amit akár két fontos munkahelyi e-mail közben is összedobhatsz!

  3. Bors feketén-fehéren: legyen a fűszerpolcon mindegyikből
    3.

    Bors feketén-fehéren: legyen a fűszerpolcon mindegyikből

    A fűszerek világában nem könnyű tájékozódni, annyiféle különböző variáció létezik. Megéri azonban megismerkedni minél több szereplővel, most a borson van a sor.

  4. A „szegények parmezánja” minden tésztát gazdagabbá tesz
    4.

    A „szegények parmezánja” minden tésztát gazdagabbá tesz

    A legfinomabb és legkülönlegesebb megoldások néha kényszerből születnek. Ennek a zseniális olasz zsemlemorzsának is ez a története.

  5. Mindenki imádja az epret, de ezeket a dolgokat kevesen tudják róla – pedig érdemes
    5.

    Mindenki imádja az epret, de ezeket a dolgokat kevesen tudják róla – pedig érdemes

    A piros, édeskés gyümölcsnek szinte senki nem tud ellenállni, ami nemcsak eszméletlen finom, de rengeteg jótékony hatása is van!

  6. Itt az ÚJKRUMPLI: kicsi, rongyos, és jóval egészségesebb öreg társánál
    6.

    Itt az ÚJKRUMPLI: kicsi, rongyos, és jóval egészségesebb öreg társánál

    Végre megjött a tavasz, és jönnek sorban a kedvenc alapanyagaink is: a spárga mellett az újburgonya is megjelent a piacokon. Az apróbb, általában rózsaszínes, rongyos héjú kedvencünket bármikor szívesen ennénk, és ennek több oka is van. Tudtad, hogy jóval kedvezőbbek az élettani hatásai, mint öreg társának?

  7. Alaplé: sertéshús a terítéken, avagy mi a karaj, tarja, csülök, dagadó vagy oldalas
    7.

    Alaplé: sertéshús a terítéken, avagy mi a karaj, tarja, csülök, dagadó vagy oldalas

    A csirke után ideje áttérni konyhánk második leggyakoribb vendégére, a sertésre. Ma már a legtöbben ritkán találkozunk féldisznóval, így inkább a sertés legismertebb részeit mutatjuk be, és adunk pár hasznos tippet, mire érdemes figyelni.

  8. Bibimbap: így készül a szép és egészséges koreai egytálétel
    8.

    Bibimbap: így készül a szép és egészséges koreai egytálétel

    Ha a koreaiak egy minden ízigényüket és érzékszervüket kielégítő fogást szeretnének enni, akkor készítenek egy bibimbapot. Ezt pirítva és csak simán rizsre tálalva is kedvelik. Nézzétek, hogyan készül!

  9. Így készül a házi kókusztej olcsón és egyszerűen...csak 2 hozzávalóból!
    9.

    Így készül a házi kókusztej olcsón és egyszerűen...csak 2 hozzávalóból!

    Egyre többen fogyasztanak tehéntej helyett különböző növényi alapú, tejhelyettesítő italokat, amiket legkönnyebb a boltban beszerezni, de pénztárcakímélőbb, ha mi magunk készítjük el. Mutatjuk, hogyan lehet otthon, házilag kókusztejed!

  10. Íme a megoldás, ha szétesett a házi majonézed + a legfinomabb mártások majonézből
    10.

    Íme a megoldás, ha szétesett a házi majonézed + a legfinomabb mártások majonézből

    Mártásfronton a majonéz dobogós a népszerűségi listán, de könnyen lehet, hogy igazából az első helyen áll. A tojás-olaj emulzióját megrészegítő boldogság elkészíteni, viszont a szétesett majonéz látványa eléggé hervasztó látvány. Megmutatjuk, mennyire könnyen menthetjük meg, ráadásul, ha már témánál vagyunk, mutatunk pár majonézalapú mártást.

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...